Kadınlar İçin Başlangıç Motosikletleri II

0
818

Bir önceki yazımızda çeşitli motosikletleri sizler için gösterdim. Kadınlar için başlangıç motosikletleri II yazmamın başlıca sebebi, birçok motosikletin kadın sürücülere uygun olduğunu göstermek istememdir. Seçtiğim motosikletler, tasarım olarak kadın sürücülerin rahat hakimiyet kurabileceği motosikletlerdir.

Kawasaki Z250 SLKadınlar İçin Başlangıç Motosikletleri II

Kawsaki Z250 SL kadın sürücüler için oldukça mantıklı bir başlangıç seçimidir. 249 cc, 28 beygir, 139 kilogram ağırlığına sahiptir. Tasarım olarak rakiplerine göre daha kısa ve küçük tasarıma sahiptir. 139 kilogram ağırlığında olması, kadın sürücülerin hakimiyet konusunda sıkıntı yaşamamasını sağlamaktadır. Ayrıca Kawasaki Z250 SL ABS sistemine sahiptir.

KTM DUKE 200Kadınlar İçin Başlangıç Motosikletleri II

KTM markası ülkemizde değeri bilinmeyen markaların başında gelmektedir. KTM DUKE 200 tasarım ve teknik özelliklerine bakıldığı zaman Kadınlar İçin Başlangıç Motosikletleri II kategorisinden yerini almayı hak etmektedir. 195 cc, tek silindir, ABS, 25 beygir ve 136 kilogram ağırlığındadır. Gaz tepkisi ve sürüş kontrolü oldukça iyidir. Geniş gidonu ve rakiplerine göre kalın tekerlere sahip olmasından dolayı denge konusunda çok iyidir. Cep dostu yakıt tüketimine sahiptir. 100 kilometrede 2.5,3.0 litrelik benzin tüketimine sahiptir. Düşük cc olmasına rağmen sürüş zevkini kullanıcıya yansıtmaktadır.

RKS RN 180 Kadınlar İçin Başlangıç Motosikletleri II

Yapı olarak Honda MSX 125’e benzemektedir. RKS çin menşeili üretime sahiptir. Kullanıcılarda ön yargı oluştursa da başlangıç seviyesi olarak uygundur. 189 cc, tek silindir,13 beygir ve 5 vitese sahiptir. Tasarım ve teknik özellikleri gayet güzel durmaktadır. Yeni başlayan kullanıcılar, detaylı araştırma yaptıktan sonra RKS RN 180’i satın alıp, sürüşlerinin keyfini çıkarabilirler.

Kawasaki Z 125

Kawasaki Z125 yapı olarak Honda MSX 125’e benzemektedir. 125 cc, 15 beygir, 146 kilogram ağırlığına sahiptir. Ağırlık olarak listemizdeki en ağır motosiklettir.

İkinci EL Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here