BorgWarner Madeni Yağ Pazarına Geri Döndü

1
1114

Araçlar için temiz ve verimli teknoloji çözümlerinde dünya lideri olan BorgWarner, Türkiye’deki satış sonrası ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Delphi Technologies çatısı altında “D” markasıyla raflarda yerini almaya başladı.

BorgWarner ve D Madeni Yağları

Temiz ve verimli araç teknolojisi çözümleri alanında faaliyet gösteren BorgWarner; “Delphi Technologies Satış Sonrası” ile tüm Türkiye’de satışa çıktı. Türkiye’de İzmir’de üretilen motor yağı, fren spreyi, fren sıvısı ve antifriz gibi ürünleri  “D” markasıyla piyasaya sürülüyor. D markalı ürünler fiyat – performans yönüyle öne çıkmak istiyor. BorgWarner ürünleri binek ve hafif ticari araçlarda kullanılmak üzere; tam sentetik ve yarı sentetik olarak yerli üretim damgasıyla kullanıcılar ile buluşuyor.

8 Yıllık aranın ardından madeni yağlara dönüş yapan marka gelecek adına ümitli. Şirketin Ortadoğu, Kafkasya ve Afrika sorumlusu Reşat Dumanoğlu “8 yıllık bir sürenin ardından, yerli üretimle Türkiye motor yağı pazarına geri döndük ve bu yeni motor yağı ürününü, mevcut yedek parça portföyümüzü tamamlayıcı bir ürün olarak satış sonrası pazarına sunuyoruz. Güçlü dağıtım kanallarımız sayesinde, ‘D’ ürün portföyündeki tüm sıvılarımız, Türkiye çapındaki önde gelen bağımsız yedek parça bayilerinde satışa sunulacak” dedi

BorgWarner

Delphi Tech.

Delphi Technologies başta motor yağları ve araç bakım ürünleri ile 150’den fazla ülkede faaliyet gösteren küresel bir markadır. İzmir’de üretim tesisleri bulunan Delphi Tech. geçtiğimiz aylarda BorgWarner şirketinin bünyesine katılmıştı. Böylelikle Delphi’nin tüm faaliyetleri BW şirketine geçmiş oldu. Delphi Technologies Satış Sonrası altında yeni “D” markasıyla tanıtılan ürünler hem binek otomobiller hem de hafif ticari araçlar için üretilmeye başlandı. Yeni ürün yelpazesinin amiral gemisi olan D marka motor yağları ise hem sentetik hem de yarı sentetik versiyonlarıyla OEM gereksinimlerini karşılarken, 1, 4, 5, 7 ve 10.5 litre seçenekleriyle Türkiye genelinde pazara sunuldu.

Şirket tarafından yapılan bilgilendirmeye göre D motor yağı serisi; her yaştan araç ve markaya yönelik çözümler sunan geniş ürün yelpazesiyle profesyonelliği tamamlıyor. Tam sentetik motor yağları, araç üreticilerinin zorlu teknik standartlarını karşılıyor ve egzoz gazı arıtma sistemleriyle donatılmış olanlar da dahil olmak üzere çok sayıda çevre dostu ve yenilikçi motorda kullanılabiliyor. Ve yine şirketin yaptığı bilgilendirmeye göre halihazırda bulunan markaların yüzde 70’nin modelleri ile tam uyum içerisinde çalışabiliyor.

BorgWarner

İkinci El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here