Kolombiyalı şarkıcı Shakira’nın Otomobil Koleksiyonu Dikkat Çekiyor. İnsanlar için otomobiller karakterlerin yansımasıdır. Her şeyden önce yol tutuşundan, motor performansından ve diğer tüm teknik bilgilerin dışında otomobil satın almak için ilk kriterimiz dış gövde tasarımıyla şekilleniyor.

Shakira Dünyaca ünlü bir şarkısı olmasına rağmen mütevazı otomobil koleksiyonu dikkatimizi çekti. Bu koleksiyon Shakira’nın otomobil seçim kriterlerinin karakterine göre şekillendiğini gösteriyor.

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Pies, Descalzos, Laundry Service ve El Dorado gibi çıkış yapan albümleri ile tanınan buna ek olarak uluslararası platformlarda bir çok ödül alan bir şarkıcıdır. Latin müziğin kraliçesi olarak kabul ediliyor. Ayrıca insanları müziği dışında disiplini, özverili çalışması ve karakteri ile etkilemeyi başarmıştır.

Mevcut serveti 300 milyon dolar olan Shakira müzik piyasasında oldukça iyi bir konumda. Shakira bu serveti ile dilediği her şeyi alabilecek durumda. Ancak bilinen bir gerçek var ki Shakira arabaları çok seviyor. İstediği arabayı alabilecek güce sahip olan Shakira Karizmasını ve karakterini yansıtacak modeller tercih ediyor.

Şimdi Shakira’nın Otomobil Koleksiyonu listemize bir bakalım neler varmış.

Audi A7 Sportback-2014

Shakira'nın Otomobil Koleksiyonu

Audi A7 Sportback geçmiş dönemlerde gerçekleşen iyi satış başarısıyla 2014 yılında yeni bir versiyon ile karşımıza çıktı. Başarılı satış grafiğini sürdüren A7 Sportback kısa süre içinde satışları yeni versiyon ile artırmaya devam etti. Shakira da o dönem için bu aracın garajında bulunmasını istedi ve bir tane satın aldı. Yeni aracın ön tarafı markanın ışıltılı tarafını simgeleyen bir görünüme sahip. Led Farlar ve lüks iç mekan değişiklikleri çok kaliteli bir şekilde yükseltilmiş.

Aracın motor seçenekleri 2 benzinli motordan ibaret. 2.0L TFSI 7 AT 252 Beygir motor ilk seçenek, 3.0L TFSI Quattro 7AT 333 beygir motor diğer seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Araç artık klasik hale gelmiş Multitronic şanzıman yerine 7 ileri çift kavramalı şanzıman ile destekleniyor.

Mercedes Benz SLK250-2012

shakira otomobili

Shakira’nın Otomobil Koleksiyonu Listemizde en özel araçlarından biri var. Mercedes Benz SLK250-2012 Shakira’ya hediye olarak geldi. Hediyeyi verenin kim olduğunu tahmin etmek ister misiniz? Doğru cevap verdiğinizi tahmin ediyoruz. Evet bu hediyeyi Shakira’nın eşi ünlü İspanyol futbolcu Gerard Pique hediye etti. Hediyenin verilme nedeni Shakira’nın 35 yaşına girmesiydi. Ancak Sharika bu hediyeyi zaten daha önce kendi ayırtmıştı.

Araç 1.8 litrelik 4 silindirli 201 beygir gücünde bir motor taşıyor. İletim ise 7 ileri otomatik şanzıman ile gerçekleşiyor.

İç mekan en az aracın dış tasarımı kadar etkileyici. Mercedes kalitesini tartışmaya gerek bile yok. Bu kalitenin farkında olan Shakira otomobillere gerçekten yakın görünüyor.

Tesla Model S-2015

shakira araba koleksiyonu

Shakira Tesla markasına da ayrı bir ilgi duyuyor. Ancak bu araba Shakira’nın Otomobil Koleksiyonu arasında hayranlar tarafından Alman otomobilleri karşısında biraz küçümseniyor.

Günümüzde Ayrı bir popülariteye sahip Tesla Model S Son teknolojik donanımlarla destekleniyor. Aracın popüler olma nedeni sadece elektrikli aktarma organları nedeniyle değil. Tasarımı, Yol tutuşu, sürüş performansı ferah iç mekana sahip olması ve lüks teknolojik özellikler bu popülariteye sahip olmasında büyük bir rol oynuyor. Tüm bu özelliklere sahip olsa da çoğu ünlülün garajındaki arabaları tahmin etsek muhtemelen Tesla Model S’i dahil etmeyiz. Garip bir şekilde ötekileştirilen modelin varlığını ve kalitesini ispatlaması için biraz daha zamana ihtiyacı var. Shakira Tesla Model S’in geri planda kalmış olmasına rağmen harika özelliklerine kayıtsız kalamamış. Ayrıca bu araçtan bir tane de Miley Cyrus ve Will Smith de var.

Tesla Model S 362 beygir gücünde harika bir otomobil. Elektrikli motorları 60’Dan başlayıp 100kWh Kadar bir güç performansı ile geliyor. Tüm modeller 60kWh olan model dışında AWD (dört tekerlekten çekiş)sistemine sahip.

BMW X6-2018

shakira otomobil koleksiyon

Shakira’nın Otomobil Koleksiyonu arasında heybetli bir yakışıklı bulunuyor. X6 tasarım itibariyle çok karizmatik bir otomobil. Daha çok erkeklere hitap ettiği düşünülse de Shakira bu düşünceye katılmadığını bizlere gösteriyor. BMW X6 belki de modası geçmeyen ve sürekli popüler olmayı başarmış efsane bir SUV. Sharika da şarkıları hiç eskimeyen bir bir şarkıcı olduğu için bu ikilinin buluşması çok mantıklı olmuş.

Shakira’nın X6’sı 300 beygir gücünde 5800 rpm’li 6 silindirden oluşan bir motor taşıyor.  Motor 8 ileri otomatik şanzıman ile destekleniyor. Bu güçlü X6 güçlü bir çekme kapasitesine sahip.

X6 herkesin bildiği üzere oldukça maliyetli bir otomobil. Ağır bakımları ve onarım ücretleri bir hayli yüksek. Bir X6 sahibi olmak istiyorsanız cebinizde onarım maliyetlerini de bulundurmalısınız. Shakira böyle bir sorunu olmadığı için rahat bir şekilde X6’nın tadını çıkartıyor.

 Mercedes Benz SL550- 2015

shakira arabası

Shakira’nın Otomobil Koleksiyonu içinde bulunan bir başka üstü açık otomobil Mercedes Benz SL550 modeli olarak yer aldı. Mercedes Benz SL550 Shakira’nın en çok kullandığı otomobil olarak dikkat çekiyor. Bu etkileyici araç iç kabinde bulunan deri kaplamalar ile lüks bir görünüm kazanıyor. Ayrıca ne kadar uzun mesafeye giderseniz gidin SL550 ile hiç yorulmazsınız. Sürüş zevki ön planda olan Shakira daha çk konfor odaklı otomobiller tercih ediyor.  Ek olarak bir de 11 hoparlör ile surround bir ses sistemine sahip otomobil Shakira’yı kalbinde vurmuş olmalı.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here