2021 Audi Q2 Black Edition; Asi ve Gizemli

2
3829
2021 Audi Q2 Black Edition

Audi’nin serisindeki en küçük crossover, yeni bir makyajın yanı sıra bol miktarda yeni teknoloji ile güncellendi. Böylelikle yeni makyajlı 2021 Audi Q2 Black Edition oldukça şık ve havalı bir görünüme sahip oldu.

 

2021 Audi Q2 Black Edition Dış Cephede Neler Sunuyor?

Daha agresif dış cephesinden başlayarak, Q2 artık köşeli bir ön ızgaraya ve alt kısımda daha geniş hava girişlerine kavuşarak crossover’a daha sportif bir çekicilik kazandırıyor. Ayrıca isteğe bağlı Matrix LED adaptif farlar ve devasa 19 inç alaşım jantlar da Q2’ye daha kasvetli bir görünüm sağlıyor.

Öte yandan arka kısım, yeni entegre difüzör sayesinde artık egzozları gizleyen yeniden tasarlanmış tampondan ayrı olarak büyük ölçüde aynı kalıyor. Q2’ye daha da agresif bir görünüm vermek isteyenler Black Edition’ı tercih edebilir.

Göründüğü kadar havalı ancak kararmış kısımların sihirli değneklerle yapılmış gibi göründüğünü fark ediyoruz. Ön ızgaradan, sahte hava girişlerinden / çıkışlarından, D sütunundan ve arka tampondan, Audi, crossover’a karartılmış aksanlar vermeyi kesinleştirmiş gibi görünüyor.

  2021 Audi Q2 Black Edition İç Mekan Yenilikleri Neler

  2021 Audi Q2 Black Edition

Dış kısımdaki değişiklikler ince görünüyorsa, Q2’nin iç revizyonları daha abartılı değil. Hala düz tabanlı bir direksiyon simidi, 12,3 inç sanal kokpit ekranı ve gösterge panelinde bağımsız bir 8,3 inç bilgi-eğlence ekranı var. Bununla birlikte, yeni olan şey, yeniden düzenlenmiş klima havalandırma delikleri, sahte karbon fiber trim paneli ve çift kavramalı S-Tronic varyantları için yeni vites kolu.

 

Döşeme açısından Audi, artık Alcantara kaplı koltuklar sunmuyor. Bunun yerine, Q2’nin koltukları ve kapı panelleri artık Dinamica mikrofiber ile döşeniyor. Üst düzey modeller, ısıtmalı ön koltukların yanı sıra kaliteli Nappa deri ile gelecek. 2021 Q2’de MMI navigasyon plus, çift bölgeli otomatik klima kontrolü, hız sabitleyici, akıllı telefon arayüzü, Bang & Olufsen ses sistemi, LED ortam aydınlatması ve panoramik sunroof gibi diğer donanımlar mevcut olacak.

  Yeni Q2’ye Gücünü Nereden Alacak?

Piyasaya sürüldüğünde, 2021 Audi Q2, 150 hp ve 250 Nm tork üreten 1.5 litrelik bir TFSI benzinli motor almış olacak. Daha sonra standart olarak altı ileri manuel şanzıman ile gelecek, ancak yedi vitesli S-Tronic çift kavramalı süspansiyon da seçenek olarak mevcut olacak. Yalnız motor seçeneğine yakında iki ek TFSI motor ve iki turbo-dizel TDI motor eklenecek. Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi de önümüzdeki aylarda Q2’ye sunulacak.

 

2.El Audi İlanları İçin Tıklayın>>

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here