Eğer devlet adına önemli bir konumda çalışıyorsanız ya da ailenizin kökleri nedeniyle düşmanlarınız çoksa zırhlı araç satın almak hepinizin ortak bir noktasıdır. Bu ortak nokta sonucunu muhtemelen sizi sevmeyen Birisi, bir yerlerde, size ateş etmek sonucunu doğuruyor.

Eğer tehdit suikaste uğrama ihtimalinizi düşübüyorsanız, o zaman yüksek profilli hedefler için şaşırtıcı miktarda zırhlı araç seçeneği olduğunu bilmelisiniz. Hafiften ağır zırhlara ve mermi silahlarına, patlayıcılara ve hatta gaz saldırılarından korunmak için her türlü ekstra özelliğe kadar çeşitlilik sağlayan zırhlı araçlar mevcut. Şimdi listeye bir göz atalım.

Mercedes S-Class Guard

zırhlı araç

Zenginlerin göz bebeği olan araç günlük olarak korunmak için çok iyi bir tercih. Alman otomobil üreticisi neredeyse bir asırdır müşterilerine zırhlı araç üretiyor. S-Class çoğu zaman bomba ve mermiden korkanlar için sunulan iyi bir zırhlı araç olmuştur.

Bugün, S-Serisi’nin her biri ekstra ağırlıkla zahmetsizce başa çıkmak için V12 motorunu kullanan üç versiyonu vardır. “Temel” versiyonu balistik koruma için VR10 sertifikasında sipariş edilebilir. Zırhlı araç olarak kullanılan Maybach S650 Pullman Guard, diğer modellere göre 100 cm daha uzun ve yaklaşık 10 cm daha geniş.

VR10 siviller için mevcut olan en yüksek belgelendirme standardıdır. Bu ateşli silahlara ve patlayıcılara karşı yüksek seviyede bir direncin karşılığıdır.

Zırhlı araç modelleri kritik noktalarda üst üste binen malzemelerle güçlendirilmiştir, gövde mermiye dayanıklı malzemeler kullanılarak yapılır  pencereler lamine edilir ve polikarbonat kaplamaya sahiptir. Alt takiben patlayıcıya karşı zırhlı ve güçlü bir araç olmanın karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir araç olduğunu söyleyebiliriz.

AddArmor Audi RS7

zırhlı araç

Bir arabanın zırhlı araç olmasındaki en büyük problemlerden biri sahip olduğu ağır malzemeler nedeniyle aracın performansında düşüş olmasıdır. Ancak AddArmor Audi RS7 kullanarak bu sorunu ele almıştır.

Başlangıçta hafif koruyucu malzemeler ve teknikler için bir gövde olarak inşa edilmiş ama daha sonra 4.0-litre çift turbo V8 motor ile 760 beygir gücü ve 800Nm tork ile üretime başladı.

AddArmor’un balistik çelikten on kat daha dayanıklı olduğu ve daha hafif olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca hafif polikarbonat paneller ve polikarbonat difak kozası kullanılıyor.

Bir savaş bölgesinden geçmek istemezsiniz, ancak geçecek olursanız RS7 ile belirli bir seviyeye kadar güvendesiniz demektir. RS7 Avrupa B4 koruma seviyesinde küçük silah ateşine dayanacak şekilde derecelendirilmiştir.

Küçük silahlar da etkili bir koruma sağlayan otomobil büyük silahlar içinde bir çözüm üretti. Oda bir zırhlı araca göre inanılmaz bir şekilde hızlı olması. AddArmor Audi RS7 2.9 saniye içinde 0-100 km/s hıza ulaşıyor barikatlar veya herhangi bir tuzaktan kaçmak onlar için çok kolay bir şey. Kaçırma işe yaramadığı zamanda ise bagajda biyometri kullanılarak güvenli silah raflarının olduğunu belirtelim. Sadece tüfek ve hafif makineli silahlar ile bagajı yüklemeyi unutmayın.

Range Rover Sentinel

zırhlı araç

Eğer tasarım olarak kaslı ve off-road yeteneği ile her yol koşuluna dayanacak bir zırhlı araç arıyorsanız, Land Rover Sentiel tam size göre.

Kurşuna dayanıklı cam, işgalciler için tam koruma kapasiteli bir kabin, çatı ve zemin altı patlama koruması, run-flat lastikler ve eğer işler gerçekten kötüye giderse, acil kaçış sistemi bulunuyor.

Kaputun altında iyi korunmuş bir süper şarjlı V8 olduğu için bu gerekli olmayabilir. Vücut altı koruması STANAG 4569 seviyesinde derecelendirilmiştir ve bu da size zarar veren düşman hattına karşı maksimum koruma sağlıyor anlamını taşıyor.

Rolls-Royce Cullinan

zırhlı araç

Diyelim ki uzun ve kanlı bir darbeden sonra, değerli maden rezervleriyle zengin küçük bir ülkenin hakimiyetini güvence altına almayı başardınız. Düşmanlarının kanıyla yıkandıktan sonra, karşı ayaklanmaya karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıca güç sızdıran ve yabancı liderleri etkileyen bir şey var. Bunun için ihtiyacınız olan şey, köylülerin isyanını savuşturabilecek gergin bir Rolls-Royce Cullinan.

Altı ay boyunca el işçiliği ile özenle üretilen zırhlı araç, 7. Veya 9.seviye balistik koruma ve bir çift-turbo 6.75-litre V12 motor ile çok güçlü hissettiriyor. Bu güç sizi özel kılıyor.

Inkas Lincoln Navigator L

Eğer çok kapsamlı ve ciddi bir şekilde korunmaya ihtiyacınız varsa ve bunu bir Amerikan zırhlı araç ile yapmak istiyorsanız kanadalı bir şirket size yardımcı olabilir. Inkas Zırhlı Araç İmalatı zengin ve nesli tükenmekte olanlar için üst düzey zırhlı araç konusunda uzmanlaşmıştır.

Inkas standart olarak Navigator uzun dingil mesafesi sürümü içinde bırakır ama bir saldırıdan korumak için gerekli tüm gerekli özellikleri ekler. Bunlar çok katmanlı balistik cam dahil, yükseltilmiş süspansiyon, run-flat lastikler, acil aydınlatma, aracın altında ve üstüne dahil olmak üzere her yerinde zırh.

Br6 seviyesinde ki korumaya ulaşır, bu da Inkas Navigator’ın 7,62x51mm veya 0,308 Winchester FMJ mühimmatından gelen saldırılara ve iki el bombasının patlamalarına dayanabileceği anlamına gelir.

Alpineco Land Cruiser 78 Serisi

Eğer düşük bir profili bir zırhlı araç istiyorsanız, eski bir 78 Serisi Land Cruiser sağ karışımı tam da size göre.

Alpineco, virginia merkezli bir zırhlı araç şirketi tarafından üretilen otomobil çok katmanlı balistik cam ile birlikte geliyor, anti-mayın ve el bombası parçalanma koruma, bir run-flat lastik sistemi, ve takviye ekstra ağırlık dengelemek için ve yakıt tankı, pil ve ECU gibi hassas alanların korunmasını sağlamak için itinayla çalışılmıştır.

Ek olarak seçenekler ekleyebilirsiniz, ancak A9 veya B9 seviyesinde koruma standarttır. Özelleştirme ışıkları, interkom sistemleri ve bir motor yangın söndürme sistemi opsiyonel olarak ekleyebileceğiniz özellikler arasında.

İkinci El Otomobil İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here