2018 Model Grandland X’i Çekici Kılan 4 Detay

0
12612

2018 model Opel Grandland X almayı düşünenler için keyifli bir yazı. Hayalinizde sıfır km Grandland X varsa detaylara bakın. Elbette Grandland X 2018 modelinin görselleri de çok çekici…

Sıfır km Opel Grandland X İlanları İçin Hemen Tıklayın!

Sıfır km Opel Grandland X hakkında öne çıkan özellikleri derledik. İşte 2018 Model Opel Grandland X hakkında çekici bilgiler…

Sıfır km Grandland X’te Kişiselleştirebileceğiniz Çok Fazla Detay Var!

Kişiselleştirme son yıllarda otomobil dünyasında çok önemli. Hemen herkes kendi kişisel kullanımına göre otomobilinin özelliklerini yapılandırmak istiyor. Söz konusu kişiselleştirme detayları ile aracınızı kendinize özel kılmanız da hayatı epeyce keyifli kılıyor. Yeni Opel Grandland X’te hemen her detayda kişiselleştirme imkanı sunulacak şekilde bir tasarım ve teknik optimizasyon yapılmış. Böylece aracı epeyce kişiselleştirebilir, kendi Opel Grandland X’inizi tasarlayabilirsiniz. 

Geniş Bagaj Hacmi Sunuyor!

Bagaj genişliği, özellikle Türk aileleri için önemlidir. Bayramlarda şehir dışına çıkar, tatillerde uzun yola çıkarız. Memleketten erzak getirmeyi, uzun seyahatleri severiz. Durum böyle olunca bagajı geniş sedanlar oldukça popüler. Yeni Opel Grandland X’in bagajı oldukça geniş. Özellikle arak koltukları katlayarak çok dev bir saklama alanı elde edebiliyorsunuz. Bu şekilde tam 1652 litrelik saklama alanınız oluyor. 

Pratik Fonksiyonlar Sunuyor!

Daha fazla şeye odaklanmak istediğimiz hızlı şehir yaşamında zaman çok değerli. Zamanı pratik kullanmak, gündelik işleri çözerken stres olmamak da önemli. Bu bakış açısıyla üretilen cihazlar, eşyalar, evler ve otomobiller hayatımıza değer katıyor. Opel Grandlan X modeli de bu konuda keyifli detaylar sunuyor. Örneğin otomatik açılır bagaj kapağı ayağınızın hareketiyle açılıyor. Elleriniz kollarınız doluyken bagajı konforlu bir biçimde açabilirsiniz.

Güvenlik Odaklı Bir Teknoloji Sunuyor!

Otomobillerde güvenlik çok önemli. Artık güvenlik donanımlarını yeterli seviyede sunabilmek otomobil endüstrisinin ana odak noktası. Özellikle de otonom sürüş konusu gelişirken. 2018 Opel Grandland X almayı düşünüyorsanız güvenlik donanımı güçlü bir araçla karşılaşacaksınız. IntelliGrip Antipatinaj Sistemi, 5 farklı sürüş modu, 360 derece geri görüş kamerası bunlardan sadece bir kaçı. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here