Çoğumuz arabamızda bir sürü araba aksesuarları taşıyoruz. Araba aksesuarlarının arabamızda bulunma nedeni genellikle gösteriştir. Ya da fayda sağlayan bir işlevleri vardır. Bunların yanında ise gereksiz bir sürü aksesuarlar veya eşyalar da bulunur. Kullanmadığımız ama atmaya da kıyamadığımız eşyalar örneğin ekstra çantalar, eski ayakkabılar ve kitaplar gibi şeyler olabilir. Değerli bagaj alanımızı bu tip kullanmadığımız eşyalar ile işgal etmek gereksiz sayılabilir.

Bu ekstra toplu eşyalar sadece rahatsız edici değil, aynı zamanda sayısı ile doğru orantılı olarak arabanızın ağırlığını artırabilir ve bu çoğunluk aracın yakıt tüketim değerlerini de bozabilir.

Bunların yerine, arabanızda kesinlikle olması gereken aksesuar hazırladık.

Akü Takviye Kablosu

araba aksesuarları

Ölü bir pil, bir toplantıya geç kalırsanız ve pilinizin suyunun tükendiğini fark ettiyseniz büyük bir sorunla karşı karşıyasınız demektir. En yakın benzin istasyonunun veya tamirhanenin olmadığı uzak bir bölge de yaşıyorsanız sorun daha da büyür.

Ancak aracınızda bir Akü Takviye kablosu olması tüm bu sorunu çözecektir. Komşunuzun arabasının aküsü ve takviye kablonuz ile akünüzü şarj edebilirsiniz.

Emniyet Kemeri Kesici / Cam Kesici

Araba Aksesuarları

Araba aksesuarları listemizde başka bir fayda sağlayan üründe Emniyet kemeri kesici veya cam kesici anahtarlık. Adından da anlayacağınız üzere bu küçük ürün emniyet kemerinizi kesmek ve acil bir durumda bir pencere kırmak için kullanılır.

Araba Aksesuarları

Bunu arabası olan arkadaşlarınıza hediye olarak hemen hemen herkes için satın alabilirsiniz basit ama etkili bir araç ve bir anahtarlık üzerinde taşımak için yeterince hafif.

Arıza Üçgeni

Araba Aksesuarları

Ucuz ve aracınızda bulunması gereken araba aksesuarlarından biri de Arıza Üçgeni. Bu listedeki öğelerden herhangi birini istemiyorsanız, en azından bunu satın almalısınız. Bir arıza hemen hemen her yerde olabilir ve arabada bir arıza üçgeni olması iyidir.

Bu plastik ürünü eklemleri sayesinde katlayın ve ince plastik bir kasa içine düzgünce saklayın. Böylece bagaj zemini altında yer kaplamaz.

Bir hatırlatma ile diğer ürünümüze geçelim. Çift yönlü bir yolda durduysanız uyarı üçgenini en az 20 metre geriye koymalısınız.

İlk Yardım Çantası

Araba Aksesuarları

Eğer kendiniz yapmak istemiyorsanız, arabanızda saklamak için hazır bir ilk yardım kiti satın alabilirsiniz. Çoğu internet sitesinde makul fiyatlarda bir acil yardım setine sahip olabilişiniz. Tıbbi bant, gazlı bez, makas ve alkol hazırlık bandajları gibi temel yardım ürünleri dahil olmak üzere ihtiyacınız olan her şeyi içeren bir kit almak konusunda seçici olun.

Eğer bunları kendiniz üzerinde kullanmak zorunda kalmazsanız, biri yaralandığında işe yarayabilirler ve siz sihirli bir şekilde günü kurtarmak için bunlardan birini almak istemelisiniz.

El Feneri

Telefonunuzdaki cılız el fenerini unutun eğer acil bir durumla karşılaşırsanız, bu ışık size yeterli olmayabilir. Ayrıca, telefonunuzun ışığını kullanmak pilinizi tüketecek ve size başka bir baş ağrısı sunacaktır.

Aynı zamanda bir iş ışığı olarak iki katına ucuz bir el feneri almalısınız. İyi ve kaliteli bir el feneri satın almanız paranızı iyi bir yere harcama ve paranızı değerli yapmak için birçok özelliğe sahiptir. Kaliteli bir el feneriyle sadece manyetik değil, farklı ışık yoğunlukları arasında geçiş yapabilirsiniz ve bunlar aynı zamanda suya dayanıklıdır.

 İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here