Ana Sayfa Danışman Arnold Schwarzenegger’in İlginç Arabaları

Arnold Schwarzenegger’in İlginç Arabaları

0
1595

Arnold Schwarzenegger’in arabalara karşı yoğun ilgisinin olduğu bilinmektedir. İlk arabasına 19 yaşında sahip olmuştur. Bir TV programında ilk arabasının Opel Kaddet olduğunu dile getirip, arabanın aklında bıraktığı tek özelliğinin sürekli bozulması olduğunu söylemiştir. Arnold Schwarzenegger’in yıllık geliri 400 milyon $’dan daha fazla olduğu bilinmektedir. Başarılı sporcu, oyuncu ve siyaset adamı, gelirinin birçoğunu araç tutkusuna harcamaktadır. Sizlere Arnold Schwarzenegger’in İlginç Arabaları listesini yapıp, tanıtmak istiyorum.

Opel Kadett

Almanya’da yaşadığı dönemlerde sahip olduğu araçtır. Ünlü olmadığı zaman sahip olduğu aracı, Almanya’daki garajında bırakıp, Amerika’ya gelmiştir.

Mercedes-Benz G (Elektrikli)

Elektrikli Mercedes-Benz G var mı? diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Arnold Schwarzenegger, Mercedes-Benz G adlı aracını aldıktan sonra Avusturyalı elektrikli araç şirketi “Kreisel” ile anlaşıp, aracını elektrikliye çevirtmiştir. Aracının şu anki değeri yaklaşık olarak 1 milyon $ civarındadır.

1951 M-47 Patton

Askeri olayların çok fazla olduğu bir mahallede büyüyen Arnold, askeri araçlara karşı da oldukça ilgiliydi. Avusturalya ordusunda askerlik yaptığı dönem, sadece bir defa tank kullanma fırsatını yakalamıştır. Yıllar sonra zengin olduktan sonra tekrardan tank kullanmanın bir yolunu buldu ve 1951 model M-47 Patton’u satın almıştır.

Bentley Continental GT

Arnold, 265 bin $ değerindeki Bentley Continental GT modeline sahiptir. 626 beygir, V12 aracı oldukça havalı durmaktadır.

Pinzgauer

Arnold Schwarzenegger’in İlginç Arabaları listesinin sonuncusu Pinzgauer’dır. Arnold, tank almışken yanına bir tane askeri sevkiyat aracı almayı ihmal etmemiştir. Nadir bulunan ve 100.000 $ değerindeki Pinzgauer’a sahiptir.

İkinci El Araç İlanları

HENÜZ YORUM YOK