En Geniş Bagaj Hangisinde?

1
16192
Bayram Tatili

En geniş bagajlı araba hangisi? Araba bagaj hacimlerine bakıldığında en büyük bagajlı araba seçeneği ne? Size geniş bagajlı bir araba mı lazım? Okumaya devam edin…

En Geniş Bagaj Hangisinde?

En geniş bagaj hangisinde? Bu soru, tüm araç gruplarını kapsayacak şekilde sorulduğunda yanıt vermek zor. Ama Ekonomi sınıfında daha doğrusu ulaşılabilir fiyat skalasında sunulan otomobiller içinde en geniş bagajlı olanları bulmak kolay. Bagajı geniş üç modeli aşağıdaki gibi listeleyebiliriz:

1. Dacia Lodgy 1.5 dCi 827 lt.

Bagaj hacmi en geniş eko sınıf araçlar denilince akla çok isim geliyor ama bunların içinde Dacia Lodgy önemli bir seçenek. Dacia Lodgy 1.5 dCi modeli özellikle çok tutuluyor. Dacia Lodgy bagaj hacmi tam 827 litre. Dacia Lodgy fiyat listesi burada!

2. Ford Grand C-Max 1.5 TDCi 800 lt.

Ford, Fiesta gibi küçük sınıf bir otomobilde bile segmentinin en geniş bagajlısı olmayı önemsiyor. Ford Grand C-Max ile de ekonomik sınıfın en büyük bagajlı ikinci modelini kullanıcı deneyimine sunuyor. Ford Grand C-Max bagajı tam 800 litre. İkinci el Ford C-Max fiyat listesi için buraya tıklayın!

3. Citroen Grand C4 Picasso 1.6 e-HDi – 645 lt.

Citroén de bagaj hacmine önem veren bir marka. Ülkemizde çok tutulan modeli Citroen Grand C4 Picasso’nun bagajı tam 645 litre. Citroén C4 fiyat listesi için tıklayın!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here