Mazda CX-5 “CX Ailemizin Amiral Gemisi”

0
779

Markanın önemli araçlarından biri olan Mazda CX-5 modeli için bugün yeni bir reklam filmi yayınlandı. “CX ailemizin amiral gemisi” olarak konumlandırılan model için bir içerik hazırladık.

Mazda markası aslında dünya da ve ülkemizde kendini tam olarak anlatamayan, ama aslında dünyanın en sağlam denilebilecek araçlarının gölgesinde kalmayan bir marka. Fakat gerek şirketin yatırımları, gerek ülkemizde ki servis yetersizliği düşünüldüğü zaman, tercih konusunda geride kalıyor ve istediği satış rakamlarına ulaşamıyor.

Otomobil severler arasında Mazda ile ilgili şöyle bir söylenti vardır;

“Mazda bozulmadığı için servisleri kâr edemiyor ve ayakta kalamıyor.” Doğru bir söylem midir, bilinmez ama Mazda’nın bir Japon üretici markası olması bu söylemi destekler nitelikte.

Son dönemde firma olarak bir hareketlilik içinde olmasıyla birlikte, tekrar maça dönüyor gibi bir imajda yaratıyor.

Mazda cx-5

Özellikle tasarım ve teknoloji konusunda beğeni toplayan modelleri ile, Japon sağlamlığını bir reklam olarak kullanıyor. Ve son ürettiği modeller ile satış rakamlarında artış trendini yakalamaya başlıyor.

1Bir Amiral Gemisi Mi? Mazda CX-5!

“Keyfin Yeni Tanımı” olarak tanıtılan model, gerçekten amiral gemisi olacak, Premium standartları sunmayı başarıyor. Bu kalite hissi, gerçekten şık görünüşü ile birleşince oldukça etkileyici bir araç olmayı da başarıyor diyebiliriz.

Araç içerisinde kullanılan gerçek ahşap detaylar ve Nappa deri döşemeler bu kalite algısını üst düzeye taşıyor. Hakimiyet konusunda önemli gelişmelere imza attığını söyleyen model için, güvenli bir hakimiyet ve yolculuk konforu ile ilgili geliştirilmeler yapılmış.

Özellikle iç mekandaki yaşam alanında “Saf lüks” terimlerini gerçeğe yansıtmaya çalışan tasarımcılar, tamamen sofistike ve lüks hissettiren detaylara yer vermiş.

Mazda cx-5

İşçilik anlamında şöyle diyorlar;

“İç tasarım yetenekli işçilerin binlerce saatlik çalışması sonucunda krom kenarlıklı dikişli direksiyon, çerçevesiz dikiz aynası ve üst kalite siyah tavan gibi en ince detaylarına kadar şekillendirildi. Her yolculukta tecrübe ettiğiniz keyif hissini zenginleştirmek için ahşap, deri ve krom gibi en kaliteli malzemeleri kullandık. ”

Mazda cx-5

Aynı zamanda konfor odaklı bir tasarım dahilinde, yazın sıcaklarında deri döşemelerin havalandırma sistemi ile daha serin kaldığı ve müzik sistemi içinde 10 hoparlöre sahip “Bose Müzik sistemini kullandıklarını anlatıyorlar.

Son yayınlanan reklam filmi de şöyle;

Mazda, Kodo tasarımı, Skyactiv teknolojisi, ruh mühendisliği, tavizsiz performans ve teknoloji, otomobil ve sürücünün mükemmel uyumu gibi pek çok dinamiği size kusursuz bir kalite ile sunacağını vadediyor.

İkinci El Mazda CX-5 İlanları

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here