MotulEvo İle Şanzımanınız Güvende

0
4606
MotulEvo

Ürünlerini geliştirmek için düzenli olarak yatırım yapan Motul, MotulEvo projesi ile en doğru ve en güvenli şekilde otomatik şanzımanların bakımını sağlıyor. Çift kavramalı şanzımanlar, CVT şanzımanlar ve tam otomatik şanzımanlarda vites değiştirme davranışının ilk günkü performansta çalışmasına yardımcı olmak için geliştirilen MotulEvo cihazı ile araçların şanzıman yağı tamamen değiştirilebiliyor.

MotulEvo kullanılarak şanzıman yağı değiştirildiğinde, sürücü hem aracını güvence altına alıyor hem de maliyet açısından uzun vadede kâr elde etmiş oluyor. Bu nedenle Motul, şanzımanı korumak, kullanım ömrünü uzatmak ve sürüş deneyimini iyileştirmek için düzenli olarak şanzıman bakımının yapılmasını ve her bakım zamanında yağının tam olarak MotulEvo ile değiştirilmesini öneriyor.

MotulEvo Kullanıcılara Avantaj Sağlıyor

Geleneksel yağ değiştirme yöntemleriyle , şanzıman yağının tamamen değişimi sağlanamazken, MotulEVO sayesinde şanzıman yağının tamamen değiştirilmesi kontaminasyonun ortadan kaldırılmasına yardımcı oluyor. Temiz bir yağlama çevriminde yeni şanzıman yağı tam potansiyeline ulaşıyor ve uzun süreli sonuçlar sunuyor. MotulEvo noktalarında şanzıman bakımını yaptıran araç sahipleri sorunsuz vites değiştirme, daha iyi sürüş konforu sağlama, aşınma ve yıpranmalara karşı  koruma, en doğru şanzıman bakımının yapılması, yüksek bakım masraflarından kurtularak bir çok avantaja sahip oluyor.

Mükemmel Bir Hizmet İçin Mükemmel Ürünler

Tam Otomatik Şanzıman(AT), Sürekli Değişken Şanzıman(CVT) ve Çift Kavramalı Şanzıman(DCT) için özel olarak üretilen ve sürekli olarak geliştirilen ürün yelpazesi olan Motul; Multi ATF, ATF Vi, Multi DCTF, Multi CVTF ve Mercedes Benz’in otomatik şanzımanları için özel olarak tasarlanan ATF 236.14/ATF 236.15 ürünleri ile sektöründe fark yaratıyor.

MotulEvo noktalarına linkten ulaşabilirsiniz: https://www.motul.com/tr/tr/resellers

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here