Nissan Navara Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Önemli Şey

0
1705
Pick Up

Nissan Navara’nın motor seçeneklerine, sürücü yardımlarına ve süspansiyon kurulumuna bakıyoruz.Nissan Navara Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Önemli Şey

Nissan Navara, tartışmasız, günlük bir sürücü olarak kullanılmasını makul kılan bir lüks düzeyi sunan ilk çift kabindir. NP300 platformu üzerine inşa edilen kabin, onu rahat, modaya uygun ve kullanışlı hale getirecek şekilde yerleştirildi. Bütün bunlar 1997’de Güney Afrika’nın ikinci nesli  2006’da biraz sonra görmesiyle  oldu. Söylendiği gibi, geriye bakmadılar.Nissan Navara Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Önemli Şey

1. Sadece bir motor var.

Bu doğru,  tüm seride sunulan sadece bir motor var. Bu kötü bir şey değil çünkü kullanılmakta olan bu canavar oldukça iyi bir motor. Ayrıca 2.3 litrelik, 4 silindirli dizel motor, devir aralığında son derece düşük güç sağlamak ve motorun kırmızı çizgiye kadar devam etmesini sağlamak için bir çift turboşarj ile donatılmıştır. 140 kW ve 450 Nm tork üretirken,  ortalama 6,5 ​​l / 100km yakıt tüketimi elde etmeyi başarır. Bu, muhtemelen tek bir depoda 1000 km’den fazla mesafe görebileceğiniz anlamına gelir.

 

Nissan Navara Hakkında Bilmeniz Gereken 3 Önemli Şey

Toyota Hilux  ve  Ford Ranger arasında geçen ve ;aslında çok önemli bir piyasada bulunmakla kalmayıp milyonlarca kullanıcıya hitap eden; ve bir dönemin en çok merak konusu olan bu  zorlu bir rekabete rağmen  , Navara oldukça iyi durumda.

2. Sürücü yardımlarıyla dolu.

Nissan Navara, güvenliğinizi sağlamanın yanı sıra 4×4 sürüş sisteminin özelliklerini güçlendirmeye yardımcı olacak; bir dizi sürücü yardımı ile donatılmıştır. Çamurlu yüzeylerde mümkün olan en iyi çekişe ;sahip olmanızı sağlamak için gücü ve frenlemeyi hem önden arkaya hem de yandan yana aktaran; Aktif  Sınırlı Kaymalı Diferansiyel ile donatılmıştır. ABS, Araç Dinamik Kontrolü, Yokuş İniş Kontrolü ve Yokuşta Kalkış Desteği ile birlikte çalışır.

 

 

3. Yenilikçi bir süspansiyona sahiptir.

Navara, 5 bağlantılı bir arka süspansiyon kurulumu kullanarak kalıplar kırıyor. Genellikle büyük SUV’lar için ayrılmış olan; Navara, geleneksel yaprak yay ve canlı arka aks düzenlemesini ortadan kaldırıyor ve; daha karmaşık bir şekilde gitmeyi tercih ediyor. Bu, Navara’ya arızalanması zor, SUV benzeri bir sürüş kalitesi verir. Bu değişikliğe rağmen, yük taşıma kapasitesi değişmeden kalır ve; Navara 4×4 trimde 961 kg ve 4×2 konfigürasyonda 1030 kg taşımaya devam edebilir.

İkinci El Nissan Navara Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here