Otomobil severler olarak araba hakkında her detay bizler için önemli olmuştur. Otomobil severler için hediye almak veya bir otomobil severe otomobil hakkında hediyeler almak bizi çok mutlu eder. Bu mutluluğa ara hemen ulaşmayı mümkün kılmayan tek şey hangi hediyeyi alacağımıza karar vermekte zorlanmamızdır. Bugün sizi bu zahmetten kurtarır nitelikte minimum ve maksimum fiyat aralığında bazı hediyeler derledik.

Outlierman Maskeler & Aksesuarları

Otomobil Severler İçin Hediye

Salgın, günlük hayatımızda pek çok değişikliğe neden oldu. Öngörülebilir bir gelecek için halka açık yerlerde maske takmak zorunda olduğumuza göre takacağımız maske neden otomotiv temalı bir maske olmasın?

Bologna merkezli The Outlierman% 100 İtalyan malıdır ve ipekten yapılmış el yapımı maskeler üretir. Hediye olarak alacağınız maskeler tıbbi bir maske olmasa da, bu ipek maskeler gardırobunuzu daha renkli yapmak için çok cazip görünüyor.

Maskeler Posh, World Beater ve Vintage yarışçı tasarımı dahil olmak üzere üç şekilde satılıyor. Üçünün toplam maliyeti 85 Euro. İsterseniz Outlierman’de kravat, t-shirt, seyahat çantaları, cüzdan ve daha fazlası dahil olmak üzere diğer otomotiv temalı aksesuarlar bulabilirsiniz. Otomobil severler için Hediye almaya maske almak ilginç gelse de pandemi dönemi için güzel bir anı olabilir.

Bentley Lüks Hediyeler

Otomobil severler için hediye konusunda bentley kataloğu çok geniş. Güneş gözlüğü ve cüzdan gibi erkekler için hediye seçenekleri sunan Bentley çanta ve parfüm gibi kadınlar için de hediyeler bulunduruyor. Çocuklar da unutmayan lüks otomobil firmasından ev ve yaşam tarzı seçenekli hediyelerde bulabilrisiniz.

Hediye alanında tüm Bentley Koleksiyonu’nu sıraladık ve minimum ile maksimum fiyatta olan hediyelerden favori olanlara listemizde yer verdik.

Otomobil Severler İçin Hediye

Çocuklar için önereceğimiz hediye1:64 ölçekli Bentley Continental  GT olabilir. Bu minyatür araç tam da çocukların eğleneceği türden.

Bir diğer hediye ise 2021 Bentley Takvimi. Son olarak daha şık ve kullanışlı bir hediye almak istiyorsanız Bentley naim ev hoparlörleri ve kulaklıkları sizin için bir seçenek olabilir. Kendi araçlarında kullanıdığı marka ile aynı hoparlör ve kulaklık olduğunu hatırlatalım.

Land Rover Lego Technic

Otomobil Severler İçin Hediye

Land Rover off-road seven otomobil severler için hediye seçenekleri orta çıkardı. Lego meraklıları için, 2.573 parçalık Lego Technic Land Rover Defender  mükemmel bir hediye. Parçaları birleştirirken üç diferansiyel, tamamen bağımsız süspansiyon ve bir vinç ile çalışan bir dört tekerlekten çekiş sistemi de dahil olmak üzere gerçekçi bir lego oyuncak ile karşı karşıyasınız. Hem ebeveynler hem de çocukların paraçaları birleştitirken zevk alacağından şüphemiz yok.

Masa Dergileri

Otomobil Severler İçin Hediye

Hepimiz önümüzde masa olan bir yere oturduğumuz zaman dergi incelemeyi severiz. Araba gibi olsun ya da olmasın, yüksek kaliteli masa dergileri her zaman evinizde olması gereken harika bir şeydir. Masa dergilerinin otomobil severler için hediye olarak değerlendirilmesi bir otomobile bakarak bile mutlu olmamızdan kaynaklanıyor. Bunun için listemizde yer aldı.

Önereceğimiz dergilerden biri Mike Mueller tarafından yazılan 2020 Chevrolet Corvette dergisidir. Yeni C8 de dahil olmak üzere efsanevi Corvette’in her üretim modelini ve her yılını içerir. 320 dergi içinde 425 görsel barındırıyor.

Boom City Racers Seti

Otomobil Severler İçin Hediye

Çocukların yarış yapmak için arabaya sahip olması hissi ve bununla kendisini güçlü hissetmesi kişisel gelişim açısından yararlıdır. Go-Kartlar bu konuda daha etkili bir yöntemdir ancak pahalı olduğu için ulaşılması zordur. Biz bu hissi minyatür olarak hissedilmesini sağlaya bir yarış seti önerebiliriz. Bir kablo ile çalışan yarış arabaları roketatar kılıflarından patlayarak çıkıyor ve sonra bir duvara veya başka bir nesneye çarptıklarında heyecan verici bir kazada parçalara ayrılıyorlar. Moose Toys ayrıca oyun setleri de sunar, böylece Boom Races havada patlayabilir.

WORX 20V Taşınabilir Vakum & Hydroshot Temizleme Kitleri

Otomobil Severler İçin Hediye

Otomobil severler olarak düzenli olarak aracımızı yıkamak yapmayı en çok sevdiğimiz aktiviteler arasındadır. Tabi ki bu aşama da pratik temizlik aletleri de otomobil severler arasında çok popülerdir. Bu pratik temizlik aletlerinden biri de WORX 20V Power Share marka taşınabilir Vakum ve temizleme Kiti. Bu hafif, kablosuz araçlar evde yapılan herhangi bir karışım ile birlikte aracınızı temizlemekte size yardımcı olacak.

Tactica Multi Alet & Tornavida Seti

Otomobil Severler İçin Hediye

Otomobil severler ‘in araçlanı yıkamayı sevdiğini söylemiştik. Otomobil severler ‘in sevdiği bir başka aktivite ise kendi araçlarında tamir işlemleri yapmaktır. Tüm otomobil severler bunun için yanında çeşitli alet çantası bulundurur. Bu alet çantasının içinde bulundurmanızın iyi olacağını düşündüğümüz bir tornavida seti öneriyoruz. Tactica adlı bir şirket taşınabilir Multi Tool ve Tornavida Kiti sunuyor. Bu tornavida seti son derece hafiftir. Yani seyahat ederken aşırı kolaylık sağlarlar. Ayrıca alet çantanıza kolayca sığarlar.

Luno Havalı Yatak 2.0

Otomobil Severler İçin Hediye

Tatillerde veya zor zamanlarda arabada kalmak durumunda kaldığınız zamanalar olmuştur. Böyle durumlarda aracın içinde çoğumuz rahat edemeyiz ve uyku problemi yaşarız. İşte böyle durumlarda imdadınıza yetişen bir ürün var. Luno Havalı Yatak 2.0, otomotiv kültüründe yeni bir trend olan Overlanding için tasarlanmıştır.

Overlanding off-road ve kamp için iyi unsurları birleştirir. Bu sayede arabanız ile uzak yerlere seyahat edebilir ve içinde uyuyabilirsiniz. Ancak unutmamak gereken bir nokta var. Luno havalı yataklar geniş bir aracınız varsa kullanılabilir. Örnek olarak Subaru Crosstrek, Forester ve Outback ve Jeep Wrangler gibi off-road favorileri de dahil olmak üzere 1.800 benzer araçta kullanılabilir.

Ürünü satın aldıktan sonra yanında hava pompası, taşıma çantası, onarım yama işlemleri için kit’e de sahp olabilirsiniz. Firma ürüne 1 yıl garanti veriyor.

QuietKat Jeep E-Bike

Otomobil Severler İçin Hediye

Off-road tutkunu olan otomobil severler Off- Road yapmanın yanı sıra orada yapacak aktiviteler de edinme durumundalar. Bu aktivitelerin başında kamp yapmaktan hemen sonra bisiklete binmek geliyor. Eğer Off-Road yapan bir arkaşınız varsa listemizde güzel bir hediye önerisi bulunuyor. Jeep E-Bike ile bisiklet turu yapabilirsiniz. Bu eşsiz bisiklet etkileyici bir 750w Motor ve 118 Nm tork üretiyor. Sadece pedal çevirmek istiyorsanız motoru devre dışı bırakabilir ya da dik engelleri aşmak için etkinleştirebilirsiniz.

Temel pil takımı 50 km sürüş menzili sağlarken, daha büyük pil, menzili 100km’ye kadar ikiye katlar. Bu piller aynı zamanda daha uzun sürüş deneyimi yaşamanız için anında değiştirilebilir.

Allinsports eRacer Simülatörleri

Otomobil Severler İçin Hediye

Oldukça lüks bir hediye önerisi ile listemizin son ürünündeyiz. Allinsports eRacer simülatörü otomotiv meraklısı için mükemmel bir hediyedir. Şirket koleksiyonunda beş farklı model sunuyor. Bu simulatör şasi dahil, koltuk, ve karbon-fiber karometre, 4K ekran, ayarlanabilir sürüş pozisyonları, özel fizik modeli, parça seçimi, ve isteğe bağlı gerçek zamanlı telemetri seçenekleri sunuyor.

Bu simülatörler ciddi bir iş yapan ve bu alanda kariyer sahibi Kimi Raikkonen, Charles LeClerc, Sebastian Vettel, Fernando Alonso ve Rubens Barrichello gibi yarış pilotlarının da kullanımında. Fiyatlar ise 24.000 $ ile 333.000 $ arasında.

İkinci El Otomobil İlanları

✍️ Bu içeriğin altına Instagram kullanıcı adınla birlikte yorum yaz,
🚘🚿 Auto Club’dan oto yıkama çeki kazanan 10 kişiden biri sen ol!
👉Sonuçlar Instagram hesabımızda: https://www.instagram.com/arabamcom/ 

 

121 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here