Panoramik Cam Tavan Opsiyonu Avantaj ve Dezavantajları

3
11851
Panoramik Cam Tavan

Bugün sizler için Panoramik Cam Tavan kullanımı araştırması yaptık! Otomobil almak isteyenlerin, ikinci elde tereddüt ettiği, sıfır araba alacaklar içinde bir seçenek olarak sunulan bu opsiyon oldukça kullanışlı ve keyifli…Peki yaz sıcaklarında ortamı nasıl etkiliyor?İçeriye su alıyor mu? Hadi gelin artı ve eksilerini sıralayalım!

Panoramik Cam Tavan Dezavantajları

“Sera etkisi yapar mı?”

Güneş almayan Avrupa Ülkeleri için panoramik cam tavan seçeneğinin daha doğru bir seçenek olduğunu düşünen kullanıcılar var. Güzel ülkemizin, güneşli gün sayısının fazla olduğunu düşündüğümüzde, arabaların içinin çok sıcak olabileceği oldukça mantıklı bir hal alıyor.

Panoramik Cam Tavanlarda, perdenin delikli ve ince yapısından dolayı otomobillerin içinin çok ısındığı söyleniyor. Koyu renk döşemeleri ve kaporta rengi olan arabaların iç mekanı da her zaman daha sıcak olabiliyor.

Elbette bunun için en mantıklı çözüm, aracınızın tavan camına film kaplatmak olacaktır.

Panoramik Cam Tavan Film

“Su Alır Mı?”

Yaşı biraz daha yüksek olan araçlar için Panoramik Sunroof donanımlı otomobilleri almayı düşünenlerin bir çekincesi de “araç içine su alır mı?”

Haksız değiller!

Belli bir yaştan sonra Panoramik sunroof olan modellerde su tahliye kanallarının tıkanması sonucu su alabilmesi durumu yaşanıyor. Elbette bakım yaptırıldıktan sonra bir sorun yaratmıyor ve çözümü çok zor değil.

Ayrıca;

Titiz kullanıcılar otomobilin içine çok toz aldığından şikayetçiler, bunu da göz önünde bulundurun!

Sıcağı çok içeri aldığı zaman, soğutmak için klima sistemi fazla çalışacağından, yakıt sarfiyatını artıracağını düşünenlerde var. 

Panoramik Sunroof Avantajları

Panoramik Cam Tavan-Gece

Keyif Dolu Yolculuklar…

  • Ferah iç mekan konforu ile oldukça keyifli yolculuklar yapabilirsiniz. (Özellikle araba da başı dönen yolcular için öneriyoruz 😊 )
  • Yan camlarda film olan ve camları çok açmak istemeyen kullanıcılar, Panoramik Cam Tavanı açıp mahremiyeti koruyup aynı zamanda serinlikte sağlayabilirler.
  • Sigara içen kullanıcılar, araç içi havalandırma konusunda çok kullanışlı olduğunu düşünüyor. (Çok kötü bir alışkanlık, lütfen içmeyin…!)
  • Yağmurlu havalarda, Panoramik Sunroof’u yukarı doğru açıp, araç içi havalandırmayı sağlayabilirsiniz.
  • Otomobilinizin çok daha havalı ve şık bir görüntüsü olur. (Otomobil resimleri çekilirken, o sunroof mutlaka yukarı doğru açılır. 😊 )
  • Yağmurlu havalarda gökyüzünü keyifle izleyebilir, yağmur damlarının cam üzerinde oluşturduğu izleri özellikle seyretmek isteyebilirsiniz…
  • Kırmızı ışıkta dururken, yanınızda ki araçtan Trafik lambasını göremezseniz dert etmeyin; Hemen Tavan perdenizi açın ve Trafik lambasını kolayca takip edin. 😊
  • Uzun yolculuklarda Panoramik Sunroof’u yukarı doğru kaldırıp, hem araç içi havalandırmayı sağlayıp hem de rüzgar sesini minimum düzeyde duyarsınız.

Tekerinize Taş Değmesin…

İkinci el Panoramik Sunroof’lu modellerimizi incelemek için tıklayın.

 

 Her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

 

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here