Resmi olarak Robyn Rihanna Fenty olarak bilinen Rihanna, sadece sarkıcı değil, aynı zamanda otomobil tutkunu olan bir kadındır. Lüks ve gösterişli hayat yaşamayı tercih eden Rihanna, satın aldığı araçlarını tanıtmaktan da çekinmemektedir. Bugün sizlerle Rihanna’nın otomobil koleksiyonuna ayrıntılı bakış atacağız.

4Porsche 997 Turbo

Porsche 997 Turbo, Rihanna’nın en hızlı arabası olarak karşımıza çıkmaktadır. Porsche 997, Çift turbo şarjlı, 480 beygir gücündedir.

3Chevrolet Suburban LTZ

Rihanna, Chevrolet’nin en ikonik SUV’larından birine sahiptir. Chevrolet Suburban LTZ, dokuz yolcuya kadar oturabilen büyük bir aile SUV’dur. Ayrıca Chevroler Suburbar LTZ, Amerika’daki en popüler araçlardan biridir. LTZ, 5.3 litre V8, 6.2 litre V8 veya 3.0 litre Inline-6 ​​turbo dizel olmak üzere üç farklı versiyonda satılmaktadır. Bu aracın Amerika’daki ortalama fiyatı 50.000 dolar civarındadır. Bu araba, Rihanna’nın diğer araçlarına kıyasla çok makul fiyatlı olmaktadır.

2Maybach 57S

Maybach 57S, Rihanna’nın neredeyse en lüks otomobillerinden biridir. Rihanna’nın bu otomobile ortalama olarak 500 bin doların üzerinde para harcadığı konuşulmaktadır.  Maybach 57S geniş alan, konfor ve güç sunabilen, dünyanın en lüks arabalarından biridir. 2.7 ton ağırlığına karşı olarak V12 5.5 litrelik bir motora sahiptir.

1Rihanna’nın 1 milyon Dolarlık arabası Mercedes SLR McLaren

Rihanna’nın Otomobil Koleksiyonuna Ayrıntılı Bakış listemizdeki son otomobil Mercedes SLR Mclaren’dir. İddialara göre Mercedes SLR Mclaren, Rihanna’dan eski erkek arkadaşı Chris Brown tarafından verilen bir hediyedir. Mercedes ve McLaren arasındaki işbirliğine dayalı otomobil, 2003 ile 2010 yılları arasında üretilmiştir.  Aracın motorunda el yapımı bir 5.4-litre V8 yer almaktadır.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here