Şarj Edilebilir Hibrit! DS 7 Crossback E-Tense 4X4

5
3679
ds 7

Gerçekten zarif tasarımlarıyla beğeni alan DS, 7 Crossback E-Tense 4×4 modeli ile bir başyapıt ortaya koymuş.

Özellikle premium tasarımlar konusunda uzmanlaşmaya çalışan marka, şık ve asil görünen çizgileriyle kendine baktırmasını çok iyi biliyor.

1Ds 7 Crossback Teknik Özellikleri

300 beygir gücü ve dört tekerlekten çekiş

0-100 km/sa hızlanma: 5,9 saniye

1.5 litre / 100 km

34 g / km CO₂

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4’ün bataryası, özel 32 A güç çıkışına sahip 6,6 kW gücündeki şarj cihazıyla 1 saat 45 dakikada ya da 8 A standart topraklı priz bağlantısıyla 8 saatte tamamen dolar.

Varsayılan sürüş modu “sıfır emisyon” modudur. CO2 veya kirletici emisyonları olmadan sürüş konforuna ve sessizliğe odaklanan bir elektrikli araç olarak,

“Spor” modu performansı ve sürücünün aldığı keyfi ön planda tutarken
“Hibrit” mod otomobilin performansını ve yakıt tüketimini otomatik olarak optimize eder. CO2 emisyonları ortalama 31 g/km’dir.
“4WD” modu ıslak, kumlu veya karlı yollarda daha iyi yol tutuş için dört tekerleğe de çekiş gücü sağlar.

2Ds 7 Donanımları

Kamerası ve sensörleri sayesinde DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, kusurları ortadan kaldırmak için yolun her kusurunu önceden görür.
Sistem, verileri gerçek zamanlı olarak bir bilgisayara iletir ve o da süspansiyonların sıkılığını veya esnekliğini ayarlamak ve en yüksek konforu sağlamak için tekerleklerin her birinde bağımsız olarak aktif hale gelir.

Özellikle Torpido bölümündeki klasik saat premium algısının en önemli detaylarından birisidir.

 

Aracının kontrolünü geri almasına imkan sağlarken, sürücüsüne yardımda bulunmak; işte DS CONNECTED PILOT’un sunduğu hizmet tam da bu. Onunla birlikte, bağımsız sürüşe bir adım daha yakınsınız. Bu yenilikçi ekipman, hızı ve öndeki araca mesafeyi ayarlar, direksiyona etki ederek DS 7 CROSSBACK’i sürücünün seçimine göre yolda uygun bir şekilde konumlandırır. Sürüş esnasında, size emniyet ve rahatlığı sağlamak için hız ve yörüngeyi kontrol eder.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, 13,2 kWh akü kapasitesi sayesinde Sıfır Emisyon modunda 58 kilometre yol alabilir (WLTP döngüsü, NEDC’ye göre 68 km’ye kadar). Elektrikli sürüş menzili, şehir içindeki günlük gezilere veya saatte 135 km hıza kadar otoban yolculuklarına uygundur Hibrit akü şarjı azaldığında veya yol tutuşu için gerekli olduğu durumlarda içten yanmalı motor devreye girer.

2020 DS 7 CROSSBACK ETENSE 225 News and Information - .com

İkinci el Ds ilanları için arabam.com ilanlarına bakabilirsiniz.

Tekerinize Taş Değmesin.

5 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here