Ana Sayfa Danışman Tekrardan Satılmasını İsteyeceğimiz Pickup’lar

Tekrardan Satılmasını İsteyeceğimiz Pickup’lar

0
1218

Tekrardan Satılmasını İsteyeceğimiz Pickup’lar! Pickup’lar genellikle iş ve arazi arazi için kullanılmaktadır. Tasarımları ve özellikleri bakımından otomobil sektörünün vazgeçilmez sınıfı olmaktadır. Bazı pickup’lar çok başarılı olsa da üretimden neden kalktığını bilemiyorum. Bugün sıralayacağım araçların birçoğu insanların kalbinde ve hafızalarında yer edinmiş araçlardır.

1 1953-1956 Ford F-100

Ford F-100, Ford’un ikinci nesil en karizmatik kamyonet serisidir. Çılgın tasarımı, V8 motoru ile birleşince ortaya unutulmaz bir araç çıkmıştır. Yıllardır insanlar tarafından sahip olunmak istenen modeldir.

2 1947-1954 Chevrolet

İkinci Dünya savaşından sonra Chevrolet otomobillerinin en iyileri Advanced Design tasarımına sahip olanlardı. Bu seri sadece Pickup’lardan oluşmuyordu. Ayrıca kamyonetler ve panelvanlar da yer almaktaydı. Fakat Pickup’lar serinin en ikonik araçları haline gelmiştir ve üretim süresi boyunca Amerika’da en çok satılan araç ödülüne layık görülmüştür. Zamanında üç farklı motor çeşidi ve donanımda satışa sunulmuştur. Böylece herkes kendisine uygun Chevrolet’lerine sahip olabilmiştir.

3 1968 Chevrolet El Camino SS

Chevrolet El Camino SS, genellikle oyunlarda sık gördüğümüz ve hafızalarımıza kazınan bir araçtır. Sedan platformundan türetilerek üretilmiştir. Yapı ve donanım olarak pickup’lardan çok daha farklı özelliklere sahiptir.

4 Volkswagen Golf Pickup

Tekrardan Satılmasını İsteyeceğimiz Pickup’lar listemizin sonuncusu Golf’un pickup versiyonudur. Neredeyse daha önce hiç görmediğim fakat kısa internet araştırması ile bulduğum bu aracıda sizlere tanıtmak istiyorum. 1980’lerde Golf mk1’den türetilerek yapılmış modeldir. 1.6 dizel ve 1.7 benzinli motor seçenekleriyle üretilmiştir. Alman markası, 1995 yılında otomobilin üretimine son vermiştir. O zamanlar Çek olan Skoda, Felicia Utility adında benzer bir araç üretip, satışa sunmuştur.

İkinci El Araç İlanları

 

 

 

HENÜZ YORUM YOK