Ülkemizde Satılması Gereken Aile Arabaları! Bildiğimiz üzere otomobil üreticileri, her ülkede farklı araç satmaktadırlar. Bazı firmalar satacakları araçların sadece isimlerini değiştirip, satmaktadır. Fakat bazı otomobil üreticileri, güçlü pazar payına sahip olabilmek için bölgelere özel arabalar üretmektedirler. Maalesef bugünkü yazımdaki araçlar ülkemize gelmemektedir. Etkili ve son derece kullanışlı olduğuna inandığım araçları sizler için sıraladım.

Honda OdysseyÜlkemizde Satılmalı Gereken Aile Arabaları

Bizim minibüs anlayışımız ile Amerikalı ailelerin minibüs anlayışında farklılıklar vardır. Özellikle birden fazla çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği araç Honda Odyssey’dir. Honda Odyssey sınıfının lider aracıdır. Özellikle yolcu ve eşya taşıma kapasitesi sayesinde rakiplerini geçmektedir. Honda Odyssey, aileler ve çocukları keyifli zaman geçirebilmesi için birçok özelliğe sahiptir. USB bağlantıları, araç içi Wi-Fi, arka güneşlikler, üç bölgeli otomatik klima kontrolü bulunmaktadır. Bu sayede ebeveynler çocuklarını rahatlıkla taşıyabilmektedirler. Bu otomobilin en inanılmaz özelliği ise aracın içerisinde sabit bulunan elektrikli süpürgedir. Çocuklarınızın veya arkada oturan birlerin yere attığı çöpleri, otomatik olarak temizleyebilmektedir.

Ford Expedition

Ülkemizde Satılması Gereken Aile Arabaları

Günümüzde insanlar araç alırken öncelikli olarak SUV’leri tercih etmeye başlamıştır. Yerden yükseklik ve iç genişlik konusunda oldukça ferah olmaktadırlar. Ayrıca 7-8 kişilik oturma kapasitesi ve 375-400 beygir aralığında güce sahiptir.

Toyota SiennaÜlkemizde Satılması Gereken Aile Arabaları

Ülkemizde Satılması Gereken Aile Arabaları listemizin sonuncusu Toyota Sienna olmaktadır. 296 beygir gücünde 3,5 litrelik bir V6 motorla çalışan minivan, ortalamanın üzerinde bir yakıt ekonomisi sağlıyor ve sınıfında mevcut dört çekişle gelen tek araçtır. Ayrıca ailelerin güvenliği için birçok güvenlik donanıma sahiptir.

İkinci El Otomobil İlanları

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here