2021 Mercedes-Benz G 400 d İncelemesi 

0
1848
Mercedes-Benz G 400

Mercedes-Benz G 400 d yüksek performansı ve arazi kabiliyetiyle her türlü zemin ve hava şartlarında maksimum güç sunuyor. Mercedes-Benz G 400 d kaslı ve karakteristik tasarımıyla oldukça dikkat çekici görünüyor. Uzun yıllar boyunca aynı çizgilere ve hatlara sahip olan G Serisi kült tasarımıyla otomobil dünyasında bir ikon haline gelmiştir. Tasarımındaki ufak dokunuşlar ve yenilikler otomobilin klasik çizgilerini bozmadan çok daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Mercedes-Benz G 400 d Performansı ve Özellikleri

Mercedes-Benz G 400

Mercedes-Benz G 400 d 3.0 litrelik V8 motordan güç alıyor. Yeni nesil dizel motor 330 HP güç ve 610 NM tork üretiyor. 9G-Tronic otomatik şanzımana sahip olan G 400 d 0-100 km hızlanmasını 6,4 saniyede tamamlayıp maksimum 210 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımlarda 10 litre ve şehir dışı kullanımlarda 8,3 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Mercedes-Benz G 400 d karma kullanımda ortalama 8,9 litre yakıt tüketiyor. 

Mercedes-Benz G 400

2470 kg net ağırlığa sahip bir SUV modeli için oldukça etkileyici bir performansa sahip olduğunu belirtmek gerekiyor. 4MATIC çekiş sistemi ve adaptif ayarlanabilir sönümlemeye sahip süspansiyon sistemi sürüş konforunu hem asfaltta hem de arazide arttırır. Aracın zorlu yollarda ve engebeli arazilerde bile güvenle ilerlemesini sağlar.

  • Tırmanma kapasitesi: 45° %100’e kadar
  • Maksimum geçilebilir su derinliği: 70 cm’ye kadar
  • Eğim açısı: %70’e kadar

Sürüş Destek Sistemleri 

Mercedes-Benz G 400

Aktif şerit takip yardımcısı yoldaki şeridinizden sinyal vermeden çıktığınızda direksiyon simidini titretip sizi uyarır. Gerekli müdahaleyi yapmadığınız takdirde tek taraflı otomatik frenleme ile müdahale edebilir. Sürüş yardım paketi öndeki araçlar ile aranızdaki güvenli mesafeyi korur. Şerit değiştireceğinizde size yardımcı olur ve olası kazaların önüne geçer.

Kör nokta yardımcısı dikiz aynasında görünmeyen alanları denetleyip size destek olur. Kör noktada araç bulunduğunda kör nokta yardımcısı dikiz aynasında sarı veya kırmızı renkli üçgen ikaz reflektörü göstererek uyarı verir.

Aktif fren yardımcısı yayaları ve bisikletilileri algılayıp olası kaza durumlarından kaçınmanızı sağlar. Önünüzdeki araçlar ile aranızdaki güvenli mesafenin ihlal edilmesi durumunda sizi uyarır ve tepki vermemeniz durumunda acil durum frenleme özelliğini devreye sokar. 

Mercedes-Benz G 400

MULTIBEAM LED farlar yüksek aydınlatma gücüyle etkili bir görüş mesafesi sunuyor. Adaptif uzun farlar karşı şeritten gelen diğer araçları algılayıp ışıklandırma şiddetini otomatik olarak ayarlar. Bu sayede diğer sürücüleri rahatsız etmeden yüksek görüş mesafesi sunar. Viraj aydınlatma özelliği bulunan MULTIBEAM LED farlar virajlarda ışığın düşük olduğu bölümlere yoğunlaşıp sizin için en ideal ışıklandırmayı sunar. 

Konfor 

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı deri koltuklar oldukça rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Gelişmiş destekleri sayesinde sizi kavrayıp zorlu yollarda bile stabil bir pozisyonda kalmanızı sağlıyor. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan koltuklar farklı hava koşullarında vücut ısınızı korumanızı ve yolcuğun keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Aktif ergonomik koltuk paketi sekiz farklı masaj programıyla kusursuz bir konfor vadediyor.

12.3 inç dijital gösterge ekranı ve 12.3 inç multimedya ekranı bir bütün şeklinde oldukça teknolojik bir görüntü oluşturuyor.  Dijital ekranlar yüksek görüntü kalitesi ve akıcı arayüzüyle keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor. Burmester Surround ses sistemi benzersiz bir müzik deneyimi yaşatıyor. 64 renkli ambiyans aydınlatması aracın iç yaşam alanını dilediğiniz gibi renklendirmenizi sağlıyor.

COMAND Online, Thermotronic Klima, 360 Derece Çevre Görüş Kamerası, Trafik Levha Yardımcısı ve Konsantrasyon Kaybı Yardımcısı gibi donanımları otomobili çok daha konforlu hale getiriyor. 

Mercedes-Benz G 400 d Fiyatı 2021 

Mercedes-Benz G 400 d 3.379.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Sıfır KM Mercedes İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here