Hızla yenilenen otomobil dünyasında firmalar hız kesmeden yeni modelleri çıkarmanın peşindeler. Hala içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde de firmalardan yeni çıkacak arabalar hakkında bilgiler gelmekte. Yayınlayacağımız listedeki bazı araçları duymuş olabilirsiniz bazılarını ise ilk defa duyacaksınız. 2021’de Gelecek Arabalar hangileri Bu arabalar ülkemize ne zaman giriş yapacak? Bu soruların cevaplarını almak için listeyi takip edin.

2021’de Gelecek Arabalar

12021 Model KIA K5

Kia’nın K5 sedanı yeni özellikler getirdi. K5, 2021’de piyasaya sürülecek iddialı arabalardan biri ve dört tekerlekten çekiş gibi pazar segmentlerinde çok yaygın olmayan özellikler sağlayacak. 1.6 litrelik motoruyla 180 beygir güç ve 264 Nm tork üretecek olan otomobil, 8 ileri DCT veya çift kavramalı viteslerle donatılacak. Otomobil, tasarımıyla şimdiden büyük destekçiler kazandı ve yaya algılama ve acil frenleme gibi birçok güvenlik cihazıyla donatılmıştır.

22021 Hyundai Tucson

Yepyeni Hyundai Tucson, dünya çapında en çok satan araçlardan  biridir ve birçok kez adından söz ettirmiştir. Yeni Tucson, kompakt SUV alanında hibrit, plug-in hibrit ve 48 voltluk hafif hibrit seçenekleri de dahil olmak üzere birçok güç aktarma sistemi sunuyor.

32021 Nissan Ariya

İlk olarak Ariya elektrikli SUV, 2021 yılında Japonya’da piyasaya sürecek, ardından ABD pazarında satışa sunulacak ve kademeli olarak Türkiye dahil farklı pazarlara açılacak. Otomobilin Tesla Model Y ve Model X’in ana rakibi olması bekleniyor. 0’dan 100 km / s hıza çıkması sadece 7.5 saniye sürüyor. Güçlü bataryası ile bu otomobil, tek şarjla 480 kilometre gidebileceğini ve iki farklı motora sahip olduğunu duyurdu. Önde ve arkada bulunan motorlar tekerlekleri hareket ettirerek aracın 4×4 hızında hareket etmesine yardımcı olacak.

42021 Fiat Egea Cross

Yeni Fiat Egea, 5 yılın sonunda yeni bir makyaj yaptı. C segmentinin en çok satan modeli olan Egea modelini oluştururken, hatchback’in gövde şekline göre Egea Cross modelini de tanıttı. Egea Cross modeli yerden yüksekte tipte satılacak ve yüksekliği 70 mm artacak.

52021 Tesla Model Y

 

Tesla’nın crossover modeli Tela Model Y, 2020’nin sonunda teslimata başlayacak. Ancak marka, diğer modellerde olduğu gibi bazı versiyonlar için farklı tarihler vermeye karar verdi. Bu nedenle 2021 yılında 7 Tesla Model Y üretilecek ve kullanıcılara gönderilecektir. Araç 480 kilometre yol kat ediyor ve 0 ila 100 km / saat hıza 3,5 saniyede ulaşacak.

                                               2. El Satılık Araçlar için TIKLAYINIZ                                                 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here