2022 BMW M4 Competition Convertible xDrive artık daha hızlı. Üstü açık BMW M4 geri çekilebilir sert tavanı yeni modelde bulunmuyor ve bu sayede artık daha güçlü. 2022 BMW M4 serisi, bu sonbaharda ABD pazarında satışa sunulacak olan bu dört tekerlekten çekişli üstü açılır otomobili içerecek. Bu modelin kısa zamanda hem Avrupa pazarına hem de diğer pazarlara gelmesi bekleniyor. Sadece Competition triminde satışa sunulacak. Ayrıca 503 beygir gücüyle önceki Competition modellerinden 59 HP daha fazla güç sunuyor.

2022 BMW M4 Competition Convertible xDrive

BMW, bir favori modelinin bir sonraki versiyonunu piyasaya sürüyor. Açılır tavan M4 daha fazla güç, dört tekerlekten çekiş ile geri dönüyor. 2022 BMW M4 Competition Convertible xDrive ile tanışın. M4 coupe ve M3 aynı zamanda altı ileri manuel şanzıman ile sipariş edilebiliyor. Üstü açılabilir model, yalnızca S58 3.0 litrelik düz altıdan 503’e kadar güç oranını yükseltiyor. Model üst seviye Competition versiyonu olarak piyasaya sürüldü. Ayrıca maksimum tork, 2750 ila 5500 rpm arasında hizmet veren 650 Nm olarak derecelendirilmiştir.

2022 BMW M4 Competition Convertible xDrive

Güç, ZF kaynaklı 8HP sekiz ileri otomatik şanzıman aracılığıyla dört tekerleğe de aktarılıyor. Ek olarak altıncı vites doğrudan tahriklidir. Bu şanzıman, önceki modelin yedi ileri otomatik çift kavramalı vites kutusunun yerini alıyor. Sıfırdan 96.5 km / saate sprint sadece 3,6 saniye sürer. En yüksek hız 250 kmh olarak derecelendirilmiştir. Ayrıca her ikisi de elektronik olarak sınırlı olan 280 kmh’ye yükseltilebilir. Artık manuel şanzıman yok; row-it-yourself vites kutusu, dönüştürülebilir olarak bulunmayan daha az güçlü M4 ve M3 sürümleriyle eşleştirilmiştir.

Güç Aktarma Organları

Dört tekerlekten çekiş standart olsa da, arkadan itişli sistem torku son derece hızlı bir şekilde değiştirebilir. Ayrıca ön aksı tamamen ayırarak M4 dönüştürülebilir bir arka sürücüye dönüşebilir. M3 ve M4 coupe’de olduğu gibi, M4 dönüştürülebilir, birbirine bağlı dikme kuleleri, güçlendirilmiş bir ön alt çerçeve, benzersiz bir ön aks ve özel direksiyon ve fren sistemleri dahil olmak üzere normal 3 ve 4 serisinden büyük yükseltmeler alıyor. Genel olarak, normal 4 seriden M4’e yapılan değişiklikler, önceki modele göre daha az radikaldir. BMW bunun temel modelin daha iyi olmasından kaynaklandığını iddia ediyor.

2022 BMW M4 Competition Convertible xDrive

Altı pistonlu ön ve tek pistonlu arka bileşik frenler standarttır ve bir seramik fren sistemi isteğe bağlıdır. M4 Convertible, 275 / 35ZR-19 ön ve 285 / 30ZR-20 arka lastiklerle donatılmıştır. Ayrıca basın açıklamasına göre, “sürücünün ideal hat ve mükemmel tur arayışında tutarlı ilerleme kaydetmesine yardımcı olan” ilginç bir isteğe bağlı M Drive Professional paketi var.

İkinci El BMW İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here