2022 Nissan Frontier şimdi yenilendi… Nissan’ın yeni Frontier orta boy kamyoneti uzun zamandır beklenen bir yenilemeye kavuşuyor. Ancak yine de hoş bir şekilde tanıdık geliyor.

Orta büyüklükteki pikaplar, çok iyi lüks olmaya ihtiyaç duymama lüksüne sahiptir. Çok yönlü, değer odaklı makineler olarak, tam boy kardeşlerinde bulunan deri ve teknoloji inceliklerinden çok kamyon kullanımının temelleri üzerinde ticaret yapıyorlar. Elbette, bugünlerde hala kemikli yarım tonluk bir teçhizat alabilirsiniz. Ancak küçük kamyon segmentinde havalı yaylı süspansiyonlar ve masaj koltukları yok, en azından henüz değil. En iyi örnek, 2005’ten bu yana yalnızca mütevazı güncellemeler almasına rağmen iyi satmaya devam eden mütevazı bir beygir olan önceki nesil Nissan Frontier’dir. 2022 model yılı için yeniden tasarım büyük değişikliklere yol açarken, yeni Frontier daha çok, eski Frontier’in kanıtlanmış, eski formülü.

Yeni Frontier’in teknik özelliklerini ve model yelpazesini zaten açıkladık, ancak bu kamyonun popüler bir konfigürasyon olacağını düşünüyoruz. Arazi odaklı Pro-4X kitine sahip dört tekerlekten çekişli bir ekip kabini. Bu en üst donanım seviyesi olarak, 17 inç jantlarda, Bilstein amortisörlerinde, kızak plakalarında ve elektronik olarak kilitlenen arka diferansiyelde arazi lastikleri ve Frontier’in tamamen yenilenmiş iç mekanının daha güzel versiyonlarından birini bulacaksınız. 2022 için yeni olan, benzer görünen ancak bazı arazi donanımı olmadan da görünen iki tekerlekten çekişli bir Pro-X çeşididir.

2022 Nissan Frontier Şimdi Yenilendi

2022 Nissan Frontier; Çok Gelişmiş İç Mekan, Biraz Daha Fazla Viraj Tutuşu, Makul Değer

Sadece mürettebat kabinine özel iki Pro modeli, koyu renkli kaplama ve baştan sona kırmızı vurgularla daha sağlam bir görünüm lehine parlak dış parçalardan kaçınır. Krom kaplama sizin tarzınızsa seriyi aşağı kaydırmanız gerekecek.

Sabırla bu yenilemeyi bekleyen marka sadıkları, tanıdık olsalar da çok daha iyi bir alım bulacaklar. Daha iyi grafikler, daha keskin aksiyon ve daha fazla özellik ile yeniden düzenlenmiş bir sürüm olarak düşünün. Eski kamyonun merdiven tipi şasisi, süspansiyon için daha güçlü montaj noktaları, yeni çarpma durdurucular. Ayrıca kabini yoldan daha iyi yalıtan hidrolik gövde bağlantıları dahil olmak üzere çeşitli revizyonlarla devam ediyor. Helezon yaylar, geleneksel bir katı aks ve arkada yaprak yay düzeni ile önde kalır.

2022 Nissan Frontier Şimdi Yenilendi

Revize edilmiş şasi ayarı ve daha sert bir ön ünite mevcuttur. Bununla gitmek için arka viraj denge çubuğunun eklenmesiyle birlikte, sonuç, çoğu yüzeyde düzgün yönetilen tekerlek kontrolü ile daha rafine, dengeli bir sürüş. Bununla birlikte, orta köşedeki tümsekler ve daha keskin yüzeylerle karşılaşmak, Frontier’in arka ucunun dışarı çıkmasına neden olabilecek arka akstan bazı belirgin sıçramalara neden olur.

Önceki modelle karşılaştırıldığında, yeni Frontier’in standart lamine ön yan camları, otoyolda daha fazla rüzgar ve yol gürültüsünün kesilmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Yine de, ses ölçerler sabit bir 113 km / saat hızda 69 desibel ve tam gazda 76 desibel kaydetti. Yeni kamyonun eski tarz hidrolik destekli direksiyonu, düşük hızlarda biraz ağır oluyor. Böyle olsa da, artık birçok yeni elektrikli sistemden hızlı ve doğrudan ve iletişime daha yatkın.

2022 Nissan Frontier Şimdi Yenilendi

2022 Nissan Frontier; Eskisinden Daha Hızlı Değil, Kaba Kaldırım Şasiyi Kolayca Bozar, Ağır Direksiyon

Yeni Frontier, öncekinden çok daha büyük değil ve 19 ila 20 mpg EPA kombine yakıt ekonomisi tahminleri de hemen hemen aynı. Güç, geçen yılki kamyonda standart 3.8 litrelik V-6’dan geliyor. 381 Nm tork ve sınıfında lider 310 beygir gücü üretiyor. Ve dokuz vitesli otomatik şanzımanla eşleşiyor. Giden Frontier’deki bu güç aktarma organı kombinasyonu, önceki 4.0 litrelik V-6 ve beş vitesli otomatik şanzımana göre performansı veya verimliliği artırmadı. 2022 kamyonu yine selefinden daha iyi değil. 2020 versiyonuyla tam olarak aynı 7,3 ​​saniyelik 96.5 km / saat süreyi ve 15,6 saniyelik çeyrek mil geçişini kaydediyor. 2022 Frontier’in hızlanması yeterli hissettiriyor. Ve doğal emişli motoru, turboşarjlı motorlarda yaygın olan düşük devirde dalgalanma olmasa da, çok çalışıldığında bile sorunsuz bir şekilde dönüyor.

Yoğun kullanımda Pro-4X, yangın yollarını bombalayabilir ve dik, kayalık patikaları nispeten kolaylıkla tırmanabilir. Bu Pro-4X’in off-road hüneri, yoldaki iyileştirmesinden çok az ödün veriyor. Bazı müşteriler, tam zamanlı Otomatik ayara sahip daha gelişmiş bir dört tekerlekten çekişli transfer kutusu isteyebilir. Ancak çoğu tam boyutlu alıcının benimsediği gibi, Frontier, sürücünün arkadan çekişten yüksek veya düşük vitese geçmesini sağlar.

Nissan, tam zamanlı dört tekerlekten çekişin müşterileri için bir öncelik olmadığını iddia ediyor. Yük ve çekme kapasiteleri, sırasıyla 730 ve 3048 kg’de maksimuma çıkar. Bunlar segmentte en üstte değildir, ancak yine de çoğu orta dereceli yükü çekmek için yeterlidir.

2022 Nissan Frontier Yeni İç Mekanı

Frontier’in çekici yeni iç mekanı, hem en büyük geliştirmesi hem de en gerekli güncellemesidir. Geçmişe dair bazı hatırlatmalar kaldı: eğilen ancak teleskopik olmayan bir direksiyon kolonu. Ayrıca arka koltuğun rahat, dik sınırları; ve kaputun üzerinde yüksek bir görüş sağlayan yükseltilmiş bir oturma pozisyonu. Ancak Nissan’ın destekleyici Zero Gravity ön koltukları yumuşak dokunuş noktalarına sahiptir.

Kaplamalar, dikkatinizi dağınık şık plastiklerden etkili bir şekilde uzaklaştırıyor. 7,0 inçlik bir ekran, gösterge paneli görevi görür. Nissan’ın en yeni bilgi-eğlence sistemi için sezgisel dokunmatik ekran, yapılandırmaya bağlı olarak 8,0 veya 9,0 inç’tir. Ergonomi basittir, büyük depolama küpleri boldur. Kablosuz cihaz şarjı, Wi-Fi bağlantısı ve 10 hoparlörlü Fender ses sistemi modernliğe yöneliktir.

İkinci El Nissan İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here