2023 Range Rover Sport Tanıtıldı!

0
1030
range rover 2023

2023 Range Rover Sport tanıtıldı! Range Rover Sport modeli, Land Rover markasının her dönem en çok satılan modeli olmayı başarmıştır. İnsanlar bir araçtan ne ister? Hem spor gözüksün hem de lüks olsun ister. İşte bu araç birçok insanın ihtiyacına hitap ettiği için her dönem çok sevilmiştir.

Lüks SUV “Range Rover Sport” Genel Bakış

Yeni Range Rover Sport Tanıtıldı!

Range Rover Sport’un kaslı duruşu ile modernlik ve heyecan verici duyguları bir araya getiriyor. Sağlam gövde yüzeyleri güç, performans ve çevikliği yansıtıyor. En yeni şasi özellikleriyle dinamik sürüşün keyfini vaat etmekte olan bir model. Land Rover, gereksiz detaylardan arındırılmış olan “Range Rover Sport” modeliyle benzersiz bir tasarım sunuyor.

 

“Range Rover Sport” oldukça geniş yapıdadır. Kesintisiz devam eden arka lamba grafiği ile aracın geniş yapısı ön plana çıkmış. Bir başka detay ise oldukça keskin çizgilerle ve kaslı yapısıyla sert bir tasarımı yakalamış.

Range Rover Sport İç mekan

Oldukça zarif bir konsol ile ileri düzey teknoloji ile donatılan iç mekan premium araç hissiyatını oldukça yaşatmayı başarmış. Range Rover Sport, 30 farklı renk seçeneğiyle iç kabin aydınlatması sunuyor. Bu sayede sürüş esnasında ki ruh halinize göre ayarlanabiliyor. 

 

Land Rover Range Rover Sport

Lüks SUV Land Rover, yeni Sport’un yarı hibrit, hibrit ve V8 olmak üzere 3 farklı motor seçeneği ile birlikte kullanıcılarıyla buluşturacak.
 
Başlangıç paketi olarak 3.0 litrelik yarı hibrit destekli ve turbo beslemeli motor yer alacak. P360 SE modeli 360 beygir güç ve 500Nm Tork üretebiliyor.
P400 SE Dynamic modeli ise 400 beygir güce sahip ve 550Nm tork üretebiliyor. Her iki modelde özelliğe sahip 3.0 litrelik motoru kullanıyor.
 
En üst versiyon P530 First Edition, 4.4 litrelik çift turbolu V8 motora sahip. 530 beygir güç ve 750 Nm tork üretebilecek olan model, böylece 0’dan 100 km/h yalnızca 4.3 saniyede ulaşacak.
 

518 beygir güç üreten bu canavar, 0-100 kilometre hızlanmasını ise 4,6 saniyede tamamlayacak. Land Rover mühendislerinin planladığı şey ise daha az güç ile birlikte konforlu bir performans artışı sağlamaktır. 

Yeni Range Rover Sport Elektronik Gelişmeler

2023 Range Rover Sport

Land Rover markası 10 yıllık bir süreç içerisinde tüm araçlarını elektrikliye dönüştürme kararı aldı. Bu doğrultuda birçok modeline elektrikli gelişmeler eklemeye devam ediyor. Ayrıca ileriki dönemde elektrikli motorlar ile birlikte BMW’den alınan motor blokları da artık kullanılmayacak. Bu sayede sıfır emisyonlu bir şirket haline gelecek.

SIFIR KM RANGE ROVER FİYAT LİSTESİ

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here