MOTUL 8100 X-clean EFE İle Aracınız Daha Güçlü

0
1956
motul3

Madeni yağ uzmanı Motul, 8100 X-clean EFE ürünü ile son nesil benzinli ve dizel motorların gelişen teknolojileri ile artan ihtiyacını karşılıyor ve yüksek yakıt ekonomisi sağlıyor.

Euro 3,Euro 4 ve Euro 5 emisyon standartlarını karşılayan Motul 8100 X-clean EFE, VW, Mercedes Benz, Opel, BMW ve Fiat’ın en üst seviyedeki onaylarına sahip. Ayrıca ACEA C2 standardının gerektirdiği, enerji tasarrufunda kazanç sağlanması için sürtünmenin etkilerini azaltan özelliği ile yakıt tüketiminde azalmaya sebep oluyor.

Dizel Partikül Filtresi (DPF) ve Seçici Katalitik İndirgeme (SCR) sistemleri ile uyumlu olan 8100 X-clean EFE, emisyon azaltıcı sistemin performansını korumasını sağlıyor ve doğaya daha az zararlı gaz salımına katkı sağlıyor. Emisyon azaltıcı sistemlerindeki yanlış ürün kullanımından kaynaklı yüksek maliyet gerektiren hasarların önüne geçen 8100 X-clean EFE tüketicinin cebini de korumuş oluyor.

Motul, OEM onaylarına sahip bu yeni yağı ile pazardaki yerini güçlendirdi. 16 bölge distribütörü ile tüm Türkiye’de hizmet veren Motul, araç sahiplerinin ihtiyacına yönelik ürünleri ile tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor. Bulunduğunuz yere en yakın satış noktası için https://www.motul.com/tr/tr/resellers adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here