Alibaba’dan Çılgın Teklif: 4.000 Dolara Elektrikli Kamyonet

2
2026

Alibaba’dan Çılgın Teklif: 4.000 Dolara Elektrikli Kamyonet

Alibaba dünyanın en ilginç e-ticaret sitelerinden birisi. Çin’den gönderilen ürünlerin bir sonu yok gibi. Bu haftanın sıcak ürünleri arasında da Alibaba’dan çılgın teklif olarak 4.000 dolara bir elektrikli mini kamyonet bulunuyor.

Alibaba Kamyonet

Tuhaf ve Küçük Mini Kamyonet

12 inç jantlardan ve samimi iki kişilik bir kabinden oluşan bu mini kamyonetin arkadaki yük taşıma bölmesi 1,6 metre uzunluğunda. 500 kilograma kadar da yük taşıyabiliyor. Küçük olmasına rağmen işlevsel olan minibüsün arkadaki yük taşıma bölmesinin sadece bir adet kapağı bulunmuyor. Yandaki kapaklar da açılarak daha geniş bir taşıma bölmesi elde edilebiliyor. Kabinde radyo, hava delikleri, ön cam silecekleri, ayarlanabilir koltuklar, manuel kilitler gibi temel aksesuarlara sahiptir. Ancak hava deliklerini, klima gibi çok gerekli bir şeye dönüştürmek istediğinizde belli bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Bu araç için Alibaba’da sunulan en iyi fiyat 3.950 $. Dört koltuklu, daha büyük 13 inçlik jantlara, hidrolik direksiyona, elektrikli kilitlere ve camlara ulaşmak istiyorsanız fiyat 4.880 $’a kadar yükseliyor. Ayrıca bulunduğunuz ülkeye göre bir de limana gönderim ücreti bulunuyor. Ne yazık ki kapıya kadar nakliye özelliği bulunmuyor bu nedenle limana gidip teslim almanız gerekiyor.

Alibaba'dan Çılgın Teklif 4.000 Dolara Elektrikli Kamyonet

Saatte 40 Kilometre Hız ve 120 Kilometre Menzil

Sonuçta tamamı 5.000 $ gibi bir fiyata patlasa da (ülkemizdeki ekstra vergileri dahil etmeden) bu araç hala ucuz ve fonksiyonel. Her gün ticari araç kullanan kişiler için yakın mesafelerde kullanıldığında ne kadar dizel masrafı engelleyeceğini düşündüğünüzde gayet mantıklı bir yatırım gibi görünüyor. Bu araç ayrıca 4kW’lık bir motora sahip ve saatte 40 kilometrelik bir hıza ulaşabiliyor. 72V ve 7.2 kWh’lik pil paketi sayesinde de menzili yaklaşık olarak 120 kilometre.

Alibaba 'dan Çılgın Teklif

Bu aracın eksik yanlarından birisi eski moda kurşun asit batarya kullanıyor olması. Bu nedenle aracın ağırlığı da biraz artıyor. Ancak Li-ion pil kullanmış olsalardı bu maliyeti oldukça artıracaktı. Bu, bir Cybertruck veya elektrikli F-150’nin yerini almayacak orası belli. Tam boyutlu bir elektrikli kamyonunun gücüne, hızına ve yük kapasitesine de ulaşamayacak. Ancak ufak çalışma sahaları ve nakliye işleri için ilginç küçük bir yardımcı elektrikli kamyonet olabilir.

İkinci El Otomobil Fiyatları

2 YORUMLAR

  1. ne kadar güvenilir bir site bilmiyoruz; bazı blog sayfalarında bu sitenin güvensizliğinden bahsediliyor, bu site madem bu kadar düzensiz ve problemli niçin hala devam ediyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here