Alieno Unum: Gerçek Dışı Otomobil

0
127
Alieno Unum dış çekim

Alieno Unum render fotoğraflar yayınlandı. 2015’te Bulgaristan’da kurulan bir hiper otomobil üreticisi olan Alieno şirketi yeni modeli Unum’u tanıttı. Fakat kullanıcılar şirkete güvenmiyor. Çünkü şirket, dört yıl önce ilk otomobilleri “Arcanum” modelini piyasaya sürdü. Lakin  Arcanum asla üretilmedi. Şimdi de Bulgaristan merkezli üretici firma yeni modelinin fotoğraflarını yayınladı. Ama genel kanı bu otomobilinde üretilmeyeceği yönünde.

Alieno Unum ‘Uzaylı Teknolojisine’ Sahip Olacak

Alieno Unum tasarımında, Lamborghini’den bolca esintiler görebilirsiniz. Ayrıca Alieno markasının yaptığı açıklamaya göre model bir önceki Arcanum modeli ile bir noktada aynı olacak. İki modelin kesişim noktası ise sahip oldukları uzaylı teknolojisi. Şirkete göre Unum modeli de Arcanum gibi uzaylı teknolojisine sahip olacak. Fakat Arcanum modeli üretilmediği için bu teknolojisi konusunda kimsenin bir fikri yok. Eğer ki model üretilirse, uzaylı teknolojisini hep beraber deneyimleme şansına sahip olabiliriz.

500 Km/H Hıza Ulaşabiliyor

Diğer yandan ise Alieno Unum bir kaç farklı versiyona sahip. İlk versiyon The Heavenly Founder yani THF olarak adlandırılıyor. Fakat aracın THF versiyonu da kendi içerisinde bazı özelliklere göre ayrılıyor. Taban modelde sunulan beygir gücü ise 2.610 (1.946 kW). Diğer versiyonlarda ise yapılan bir değişik ile modellerin gücü oldukça yükseltilmiş. 3.482 beygir , 4.351 beygir ve 5.221 beygir güce sahip Unum modellerinin 500 km/h’den fazla bir hıza ulaşabileceği söylenmekte.

Diğer yandan ise Alieno Unum, elektrikli olacak gibi duruyor. Unum’da elektrik enerjisini grafen LiPo hücreler ve kapasitörler sağlayacak. Modelin varyantlarının ise sırasıyla 60, 120 ve 180 kW’lık güç üretebileceği ve 350 kW’lık bir şarj istasyonunda 0’dan 100’e kadar olan dolumu 20 dakika, 30 dakika ve 10 dakikada yapabileceği söylenmekte. Buna göre sahip olunan aracın yüksek model olması şarj süresini etkileyecek faktör olarak göze çarpıyor.

Aracınızın Değerini Anında Öğrenin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here