Alpine A110 South Beach Colorway, Miami’nin Renklerini Giyiyor

0
549
Alpine A110 South Beach Colorway

Alpine A110 South Beach Colorway, Miami’de gerçekleştirilecek olan ilk F1 Grand Prix şerefine tasarlandı. Miami’yi andıran renklere boyanan modeller ile Miami’nin retro ruhuna atıfta bulundular. Atelier Alpine programı ile özelleştirilen model şehrini ruhunu yansıtan tasarımlarla şehre takdim edilecek. Böylece Alpine A110 da ilk Florida yolculuğunu gerçekleştirmiş olacak.

Şehrin Renkleri Alpine A110 South Beach Colorway Üzerinde 

Alpine A110 South Beach Colorway, mavi renk, önden görünüm
Bleu Azur

Alpine, yeni özel tasarım modeli için şehrin ışıklı binalarından ilham aldığını söylüyor. Ayrıca okyanus kıyısındaki şehrin hareketli müzik hayatından da etkilendiğini ekliyor. İki ayrı gövde tasarımı içeren model her anlamda Miami ruhunu yansıtmak istiyor. Bleu Azur ve Rose Bruyère renkleri ile markanın kimliği mükemmel bir uyum yakalıyor. Çünkü pop-art görünümü South Beach Colorway, marka tarihine de referans olan özel bir tasarım. Üstelik bu iki renk önceden Formula 1’de yarışan Alpine A522’nin renklerine oldukça benziyor. Böylece Formula 1 meraklılarına özel bazı özellikler de taşımış oluyor. Aynı zamanda 70’lerdeki rallilere de bir selam göndermiş oluyor.

252 Beygir Gücünde Kompakt Şehir Aracı

Alpine A110 South Beach Colorway, pembe renk, önden görünüm
Rose Bruyère

Alpine A110 South Beach Colorway Paketi 0 ile 100 km arası hızlanması yalnızca 4,5 saniyeden oluşuyor. Bunu da 252 beygirlik 320 Nm tork gücünde bir motorla yapıyor. Ayrıca bu motor sistemi de çift debriyajlı şanzıman sistemine sahiptir. Tüm bu güçlü yanlarına bir de 18 inçlik beyaz Serac jantlar ekleniyor. Böylece bu şık otomobilin tekerlerinin hızının önünde neredeyse engel yok.

Alpine A110 South Beach Colorway, iç mekan

Alpine A110 South Beach Colorway’in yolcu bölmesi de en az dışı kadar şehrin ruhuna saygılı. Şehrin ışıltısıyla uyumlu paspaslar, küçük mavi ve pembe bayraklar yer alıyor. Ayrıca koltukların döşemesinde kullanılan kontrast gri süslemeler de şehrin gizemine atıfta bulunuyor.

Alpine A110 South Beach Colorway, iç mekan

Son olarak, bu A110 South Beach Colorway versiyonunun satış fiyatı eklemeler olmadan 66.500 Euro. Ancak kişiye özel istekler doğrultusunda eklemeler yapıldıkça fiyatı da otomatik olarak artmış olacak. 3 Mayıs itibariyle Fransız otomobil üreticisi Alpine, kendi uygulaması üzerinden siparişleri almaya başlayacak.

Sıfır KM Araba Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here