arabam garaj’da İntercity Destek’ten %20 İndirimli Periyodik Bakım ile İntercity İstanbul Park Circuit Taxi’de Yerini Kap!

0
903

arabam garaj’da İntercity Destek’ten %20 İndirim Fırsatı ile Periyodik Bakım Alanların VWeekend Festivali İntercity İstanbul Park pisti Circuit Taxi Deneyimi ile Yan Koltukta Yeri Hazır!

arabam garaj üzerinden İntercity Destek’ten Periyodik Bakım alan kullanıcılar arasından 10 kişiye VWeekend Festivali’nde İntercity İstanbul Park pistinde yapılacak olan Caterham Super 7 araçlarıyla Circuit Taxi Drive deneyimi hediye edilecek. Kampanyada kullanıcılar hem %20 indirim periyodik bakımdan yararlanırken hem de İntercity İstanbul Park’daki etkinlikte 70’lerin meşhur araçlarıyla yan koltukta pist deneyimi yaşayacaktır.

arabamgaraj uygulamasını indirmek ve kampanyaya katılmak için tıklayın! 

Kampanya 25.08.2022 Perşembe günü başlayan arabam garaj kullanıcılarına özel Servis-Bakım> Periyodik Bakım kategorisinde yer alan İntercity Destek servislerinden %20 İndirim sağlarken, 18.09.2022 Pazar gününe kadar sürecek olan kampanyadan yararlanan kullanıcılar arasından seçilecek 10 kişiye VWeekend Festivali’nde Circuit Taxi Drive yan koltukta pist deneyimi yaşatacaktır. Kampanyaya katılım koşulları aşağıda detaylı olarak belirtilmiştir.

KAZANANLAR:

Muhammed Cam Safi
Mustafa Yurtseven
Ali Osman  Altınsazlı
Mahir Bakan
Esma Tutun
Ahmet Kurnaz

Kazanan katılımcılarımız ile arabam.com ekibi iletişime geçecektir. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Kampanya Kuralları:

  • Kampanya arabam.com mobil uygulamasında arabam garaj sayfasında 25.08.2022 Perşembe günü başlayıp 18.09.2022 Pazar 23:59‘a kadar sürecektir.
  • Kampanyaya katılmak için arabam garaj’a aracını ekleyip arabam garaj sayfasında yer alan Servis-Bakım> Periyodik Bakım kategorisinden belirtilen tarihler arasında aracınıza %20 indirimli İntercity Destek servislerinden satın almanız ve randevu oluşturmanız gerekmektedir.
  • Kampanyaya, arabam garaja aracını ekleyip, paket alıp, randevu alan kullanıcılar katılabilir. Kampanyaya katılan tüm katılımcıların kimlik ibraz etmesi zorunludur.
  • Kampanya sonuçları 19.09.2022 Pazartesi günü 10 asil ve 10 yedek kazanan sitemizden ve sosyal medya platformlarımızdan açıklanacaktır. 19.09.2022 Pazartesi 23.59’a kadar dönüş sağlamayan ve olumlu yanıt vermeyen katılımcılar hakları yedek kazananlara aktarılacaktır. 20.09.2022 23:59′a kadar bilgilendirilen yedek kazananlardan onaylı tam asil liste sitede güncellenerek açıklanacak olup 21.09.2022’de İntercity Park yetkililerine bilgileri paylaşılacaktır.
  • 10 asil ve 10 yedek kazanan katılımcılar onlinecekilisyap sitesi üzerinden belirlenecektir.
  • 22-23-24-25 Eylül 2022’de İntercity İstanbul Park‘ta gerçekleştirilecek olan VWeekend Festivali’nde ücretsiz giriş yaparak katılımcılar İntercity İstanbul Park Otomobil Test Sürüş alanında yer alan görevlilere kimlik ibraz ederek Caterham Super 7 araçlarıyla İntercity İstanbul Park pistinde Circuit Taxi Drive deneyimini güvenli sürüş eğitmeni ile yan koltukta yaşayabilecek. Etkinlik hakkında detaylı bilgiye İntercity Park sitesi üzerinden ulaşılabilecek.
  • Kazanan katılımcıların Circuit Taxi Drive deneyimi için en az 13 yaş, 145 cm boya sahip olması gerekmektedir.
  • Katılımcılar kişisel bilgilerinin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler. Hatalı bilgi verilmesi durumunda katılımcılar herhangi bir ödüle hak kazanamazlar. Yanlış iletişim bilgileri ve sair teknik sebeplerle ve/veya arabam.com kusurundan kaynaklanmayan sair herhangi bir nedenle ödül kazananların bu haklarını kısmen veya tamamen kullanamamalarından arabam.com’un herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.
  • Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması sonucu doğacak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, ödüle hak kazanılmış olsa dahi, önceden haber verilmeksizin uygulamanın durdurulmasından dolayı, arabam.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.
  • Kampanya kapsamında kazanılan herhangi bir ödül nakde çevrilemez, başka bir kişiye devredilemez, ödülün parasal karşılığı istenemez. Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz. Kampanya kapsamında paylaşılan tüm yorumların kullanım hakkı arabam.com’a aittir.
  • İntercity İstanbul Park’taki VWeekend Festivalinde Circuit Taxi Driver deneyimi yaşayacak katılımcılar %20 İndirimli Periyodik Bakım hizmetinden yararlananlar arasından 10 kişiye verilecektir. Katılımcı olan kullanıcılar, ad, soyad, telefon numarasını ARABAM.COM İNTERNET VE BİLGİ HİZMETLERİ A.Ş tarafından hediye edilecek etkinlik deneyimini, yasa dışı yollarla satışa sunmayacağını taahhüt etmiş sayılacaktır.
  • Belirtilen kurallar çerçevesinde kampanyaya katılan her katılımcı, kampanya ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder. arabam.com, kampanya katılımcıları içinden uygunsuz ya da şüphe uyandıran profilleri eleme ve dilediğini seçme hakkına sahiptir. arabam.com kampanya kurallarında dilediği zaman değişiklik yapma, kampanyayı durdurma veya süresini uzatma hakkına sahiptir. Kampanyanın tüm hakları arabam.com’da saklıdır. Kampanyaya katılan herkes, yukarıda yer alan şartları kabul etmiş sayılır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here