Aytemiz’in Yeni Reklam Filmi Yayında

0
569

Aytemiz, yenilenen modern yüzüyle müşterilerini bekliyor

 

Aytemiz’in yeni reklam filmi,Bi’ kere Aytemiz, Hep Aytemiz” sloganıyla yayında. İstasyon ve hizmetlerindeki yeniliklerini reklam filminde de ortaya koyan Aytemiz, yeni reklam filminde yolu daha önce Aytemiz ile kesişmemiş olan sürücülerin Aytemiz ile tanışmalarına yer veriyor.

 

Yapılan marka araştırmaları, Aytemiz müşterilerinin aldıkları hizmet ve ürünlerden son derece memnun olduğunu ve müşterilerinin sadık birer marka savunucusu haline geldiklerini gösteriyor. Aytemiz de bu araştırma sonuçlarından yola çıkarak son dönemlerde gerçekleştirdiği ürün ve hizmet yatırımlarını yeni bir reklam filmi ile tüketicilere duyuruyor.

 

Akaryakıt sektöründe 1963 yılından beri faaliyet gösteren Aytemiz, yeni reklam filmi ile yolu henüz Aytemiz ile kesişmemiş insanlara sesleniyor. Filmde Aytemiz’in yenilenen yüzünün yanı sıra Türkiye’de ilk kez Aytemiz’de hizmet vermeye başlayan E-şarj, sadece Aytemiz’de olan Motorcu Dostu İstasyon ve Self Servis konseptleri ile yeni ve modern ON 7/24 market konseptine yer veriliyor. Müşteri memnuniyetinde önemli bir katkısı olan güler yüzlü ve iyi hizmet, temiz ve hijyenik tuvalet de dahil olmak üzere tüm ürün ve hizmetler filmde deneyimler üzerinden aktarılıyor.

 

Sürücülerin, günlük hayatta gelişebilecek anlık ihtiyaçları için daha önce yollarının kesişmediği Aytemiz’e gelmeleri ve aldıkları hizmetten çok memnun kalmaları da reklam filminde “Bi’ kere Aytemiz, hep Aytemiz” sloganıyla vurgulanıyor.

 

Reklam filmini ünlü oyuncu Okan Yalabık seslendirirken, film müziği olarak ise Pinhani grubunun çok sevilen “Hele bi gel” şarkısı yer alıyor.

Reklam Filmimizi İzlemek İçin

Reklam Filmi Künyesi

 

Reklamveren: Aytemiz

Reklamveren Yetkilisi: Duygu Deniz Kadıoğlu, Taner Özçelik, Simla Leventoğlu Duran

Reklam Ajansı: Piramit / Metin Aroyo

Kreatif Direktör: Deniz Köker

Yaratıcı Grup: Onur Kocaoğlu, Lal Tazeoğlu, Burak Karahan

Marka Ekibi: Yasemin Davas, Meltem Kızmaz, Dilek Elidemir

Prodüksiyon Şirketi: Hacıyatmaz Film

Yönetmen: Burak Yıldırım

Prodüktör: Tayfur Sonkaya, Demet Yüzen

Müzik: PİNHANİ / Hele bi’ gel

Medya Ajansı: Time Medya

Kullanılan Mecralar: TV, Dijital, Radyo

 

 

Aytemiz Hakkında:

1963 yılında kurulduğundan bu yana faaliyetlerini aralıksız sürdüren ve 2009 yılında adını Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş. olarak değiştiren şirketin %50 hissesi, 2015 yılında bir Doğan Holding iştiraki olan Doğan Enerji tarafından satın alınmıştır. Aytemiz ailesi ve Doğan Enerji’nin birleşmesi ile gücüne güç katan Aytemiz, yurt çapındaki akaryakıt dağıtımı ve bayilik oluşturma faaliyetlerini sahip olduğu 570 lisanslı istasyon ve artan büyüme ivmesiyle sürdürmektedir. Bugün itibari ile Türkiye’nin farklı coğrafyalarında konumlanmış 10 ikmal noktası ve 250.000 metreküplük depolama kapasitesi ile rekabetçi bir altyapıya sahip olan Aytemiz, yaptığı operasyonel iyileştirmelerle hizmet standardını her geçen gün yukarıya taşıyarak sürekli müşteri memnuniyeti ilkesiyle tüketicilere hizmet vermeye devam etmektedir.

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here