Benelli, Dong Adındaki Scooterını Tanıttı

0
762

Benelli, Dong Adındaki Scooterını Tanıttı… İtalyan motosiklet üreticisi Benelli, Asya ülkeleri için satışa hazırlandığı Dong adındaki motosikletini nihayet tanıttı. BENELLI, hızlı ilerleyen elektrikli araç dünyasında geride kalmamak istemektedir. Art arda çıkardığı elektrikli scooterlar ile motosiklet dünyasındaki yerini korumaya çalışmaktadır. İtalyan otomobil üreticisi Benelli yeni çıkardığı “Dong” adındaki scooterı ile iddialı bir ilerleme kaydetmektedir. Ayrıca Benelli Dong, ilk olarak Endonezya’da satışa sunulacaktır. Daha sonra da Avrupa ve Amerika pazarlarında satışa sunulacaktır. Uzmanlar tarafından Dong’un Asya kıtasında oldukça popüler olacağı ve scooter dünyasında etkili bir rakip olacağını konuşulmaktadır.

Benelli, Dong Adındaki Scooterını Tanıttı
fotoğraf OTORİDER.COM’dan alınmıştır.

Hafif ve uygun fiyatlı elektrikli scooter için burada öne çıkan özelliklerden biri, yapay bir egzoz ses üreteciyle birlikte gelmesidir. Bu nedenle elektrikli Dong’unuzla şehirde dolaşırken egzoz sesinden de mahrum kalmayacaksınız. Bu, elektrikli sürücülerin geçmiş durağan trafiği filtrelerken onlara daha fazla ‘görünürlük’ sağladığını hissedebilecekleri bir noktadır. İtalyan motosiklet üreticisi Benelli, yapay egzozu  ‘Güvenli Ses’  olarak nitelendirmektedir. Fakat ses hakkında fazla bilgi vermeyerek, merakları üzerine çekmeyi sürdürmektedir.

Tarz açısından, bu küçük Dong oldukça benzersizdir. 1.2kW motora ve 1.56 kWh lityum iyon pile sahip olan Benelli-Dong gerçekten de farklı bir tasarıma sahip olmaktadır. Maalesef ki ön yargılı davranıp, güvensiz ve kötü bir tasarıma sahip olduğunu söylemek zorundayım. İtalyan otomobil üreticisi Benelli’nin Dong adındaki elektrikli scooteri yaklaşık olarak 100 kilometrede 45 kilometre hıza çıkacaktır. Ayrıca yeni elektrikli scooter olan Dong, 60 kilometrelik menzile sahip olacaktır. Son olarak Benelli, Dong adındaki scooterını tanıttı ve   Dong adlı elektrikli scooter’ın Asya ülkelerindeki satış fiyatını 1.800 pound olarak belirlemiştir.

İkinci El Motosiklet İlanları

İkinci El Benelli İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here