Benelli’nin Yeni Çıkacak Olan TRK 702 Modeli Hakkında Detaylar!

0
658
Benelli TRK 702 modeli

Benelli motosiklet şirketi bildiğiniz gibi İtalya’da kurulmuş bir şirkettir. 1911 yılından bu yana motosiklet üretiminde dünya piyasalarında yer almaktadır. Daha çok Adventure segmentindeki motosikletleriyle meşhurlaşmış olan Benelli’nin Yeni Çıkacak Olan TRK 702 tüm detaylarıyla birlikte gelin hep birlikte inceleyelim…

Advanture Segmentine Yeni RakipBenelli TRK 702 Kırmızı

Benelli’nin son yıllardaki motosiklet tasarımları da bir İtalyan markası olduğunu belli ediyor. Benelli markası Adventure segmentindeki eksikliği sezmiş olacak ki TRK 702 modeli ortaya çıktı. Daha önceleri 1000cc gibi büyük motor bloğuna sahip Adventure motosikletler üretilirken, artık daha güçsüz motor blokları tercih ediliyor. Ek olarak, örnek verecek olursak KTM 890 Adventure R ve Yamaha Tenere 700 gibi motorlar 700-900cc arasında değişiyor. Bu motosikletlere ek olarak CF Moto’da geçtiğimiz günlerde 800MT modelini tanıtarak bu rekabete ortak oldu. Şimdi ise Benelli markası TRK 702 modeliyle rekabeti arttırmaya geliyor.

Trk 702 Modeli Hakkında Ortaya Çıkan Detaylar!

Uzun süredir Benelli’nin TRK 702 modeli sürekli spekülatif haberlere maruz kalıyor. Fakat artık bu motosikletin gerçekten başarılı bir arazi motosikleti olacağına ve fiyatının da makul olacağına dair kesinleşmiş bilgiler mevcut.

Benelli TRK 702 modelinde CF Moto 800MT’nin motor bloğuna benzer bir blok kullanacağı belirtiliyor. Bu motor bloğunun belirgin özellikleri ise, 693cc ve sıvı soğutmalı bir yapıda olmasıdır. Ayrıca 8500’lü devirlerde toplam 75 beygir güç ve 6500 devirde 67 nm tork üretebilmektedir.

Motosikletin ön kısmında ise ters çatal süspansiyonların oldukça Premium bir yapıda olacağı söz ediliyor. Ek olarak arkada 17 ve önde 19 inç jantlara sahip olacak. Ayrıca jantlar dökme çelik malzemeden oluşacak. Bu özellikler sayesinde motosiklet tüm arazi koşullarında oldukça etkili bir performans sergileyebilir.

TasarımBenelli'nin Yeni Çıkacak Olan TRK 702 Modeli Hakkında Detaylar!

TRK 702, kardeşi TRK 502’ye benzer bir tasarımla geliyor. Yalnızca 702 modelinde daha güvenliğe önem verilmiş gibi duruyor. Motosikletin her tarafında koruyucu metal mevcut. Ayrıca 502 modeline göre daha yüksek bir tasarıma sahip. Önde tüm Adventure motosikletlerden alıştığımız sivri bir burun ve yukarısında yüksekçe bir rüzgar siperliği bulunuyor. Arka kısmında ise 502’deki gibi bir çanta tasarımı mevcut. Bu farklılıklar dışında şimdilik görünen bir değişim yok.

Peki siz Benelli TRK 702 modelini nasıl buldunuz? 

İkinci El Benelli Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here