Bentley, Eski Skoda Yöneticisini Bünyesine Kattı

Volkswagen grubunun sahibi olduğu İngiliz üreticisi Bentley, eski Skoda yöneticisini bünyesine kattı. Bentley’in yeni satış sorumlusu Favey, 2017’den beri Skoda’nın satış ve pazarlama sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Favey’in görev süresi boyunca Çek markası Skoda, 2017 ve 2018 yıllarında rekor araç satışları elde etmiştir. Favey, markanın ilk tam elektrikli aracı olan Enyaq kompakt SUV dahil olmak üzere Skoda’nın mevcut model yelpazesinin lansmanını yönetmiştir.

Bentley, Eski Skoda Yöneticisini Bünyesine KattıFavey, VW Grubu’na 2009 yılında Citroen’den VW markasının Avrupa satış başkanı olarak katıldı ve VW’ye ait olan, Avrupa’nın en büyük otomobil distribütörü olan Porsche Holding Salzburg’un CEO’su olmuştur. Skoda CEO’su Thomas Schaefer, Faver için “Sayesinde Corona krizinin hüküm sürdüğü yıla rağmen 2020 yılında dünya çapında bir milyondan fazla araç teslim etmeyi başardık” demiştir. Favey’in 2020’nin haziran ayında Bentley’deki görevine başlaması planlanmaktadır.

Favey’in yeni görevi ne olacak?Bentley, Eski Skoda Yöneticisini Bünyesine Kattı

İngiliz üreticisi Bentley, gelecek yıllarda satış rakamlarını arttırmak için Favey’e büyük sorumluluklar yüklemektedir. Favey, Bentley’in satışlarını arttırması ve ürünlerinin pazarlamasından sorum olacaktır. Son zamanlarda otomobil dünyasında meydana gelen parça tedarik sorunları ve küreselde etkili olan Covid-19 salgını, otomobil üreticilerini olumsuz yönde etkilemiştir. Bu yüzden Bentley gibi diğer otomobil üreticileri de kadrolarını yenileme ve insanları etkileyecek projeler geliştirmeye yön vermektedirler. Sonuç olarak otomobil dünyasının deneyimli ve bilindik isimlerinden biri olan Faver’in neler yapacağı veya yapamayacağı merakla beklenmektedir. Bentley, Eski Skoda Yöneticisini Bünyesine Kattı! Adlı haberimizi okudunuz. Diğer içeriklerimize göz atmayı unutmayın.

İkinci El Otomobil Fiyatları

İkinci El Bentley Fiyatları 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here