BMW 640 Gran Coupe İnceleme

1
1657
BMW 640

BMW 640 yüksek performansı, sportif sürüş dinamikleri ve güçlü yol tutuşu ile benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor.  Coupe tasarımı ve dinamik hatlarıyla oldukça sportif bir görünüme sahip olan BMW 640 geniş gövde yapısı sayesinde oldukça heybetli duruyor. BMW 640 Gran Coupe modellerinin özelliklerini, performansını, yakıt tüketimini ve ikinci el fiyatlarını sizler için inceledik.

Performans ve Konfor Bir Arada

BMW 640

Modern ve sportif tasarımıyla oldukça atletik bir görünüme sahip olan otomobil konforlu iç yaşam alanıyla üst seviyede rahatlık sunuyor. Gelişmiş sürüş asistanlarına ve konfor ekipmanlarına sahip olan otomobil lüks ve şık iç mekanıyla kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor.

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar yolcuları saran yapısıyla rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan koltuklar farklı iklim koşullarında yolcuların vücut ısılarını korumalarını ve rahat etmelerini sağlıyor.

Viraja duyarlı adaptif led farlar yüksek aydınlatma gücüyle özellikle gece sürüşlerinde sürücünün görüş mesafesini arttırarak güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Elektrikli yükseklik ve derinlik ayarı bulunan üç kollu sportif direksiyon yüksek hakimiyet ve kolay manevra kabiliyeti sunuyor. Direksiyon arkasına konumlandırılmış vites kulakçıkları sürücülerin otomobili manuel kullanmak istediklerinde kolay ve hızlı bir şekilde vites değiştirmelerini sağlıyor.

BMW 640

Orta konsola konumlandırılan iDrive ve diğer sürüş kumandaları ile sürücü otomobilin multimedya sistemini ve sürüş asistanlarını kolay ve güvenli bir şekilde kontrol edebiliyor.

Dijital gösterge ekranı yüksek renk kalitesi ve hızlı işlemcisiyle dikkat çekiyor. Sport, Comfort ve Eco sürüş modlarında farklı animasyonlar ve grafikler sunan dijital gösterge ekranı direksiyon üzerine konumlandırılmış kumandalar aracılığıyla kolaylıkla kontrol edilebiliyor.

Adaptif süspansiyon sistemi farklı zemin ve yol şartlarında maksimum konfor sağlayarak yolcuların her türlü yol ve hava şartlarında rahat etmesini sağlıyor. Sürüş modlarına göre ayarlanabilen süspansiyon sistemi özellikle spor sürüş modunda sertleşerek sportif bir sürüş dinamiği sunuyor.

Harman Kardon premium ses sistemi yüksek kalitede müzik dinlemeyi seven kullanıcılara benzersiz bir ses performansı ve müzik keyfi yaşatıyor.

BMW 640 Yakıt Tüketimi ve Performansı 

GRAN COUPE

640d xDrive modeli 3,0 litre turbo dizel motora sahip. Altı silindirli bu motor 313 PS güç ve 630 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 5,2 saniyede tamamlayan 640d xDrive maksimum 250 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 6,5 litre ve şehir dışı kullanımda 5,1 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 5,6 litre yakıt tüketiyor.

640i modeli turbo destekli 3,0 litre benzinli motora sahip. 320 PS güç ve 450 NM tork üreten altı silindirli bu motor arkadan itiş sistemi ile geliyor. 5,7 saniyede 100 km hıza ulaşan 640i maksimum 250 km hıza çıkıyor. Şehir içi kullanımda 11 litre, şehir dışı kullanımda 6,2 litre yakıt tüketen otomobil karma kullanımda ortalama 7,9 litre yakıt tüketim değerine sahip.

BMW 640 Fiyatları

640 modellerinin ikinci el fiyatları 750.000 TL- 1.250.000 TL arasında değişmektedir.

BMW F30 320i İncelemesi

İkinci El 640 İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here