BMW M5 CS 2021 İncelemesi 

0
1386
BMW M5 CS

BMW M5 CS kaslı ve agresif tasarımıyla oldukça karakteristik görünüyor. Keskin çizgilerin ve dinamik hatların ön planda tutulduğu yeni tasarım felsefesi BMW M5 CS ’yi son derece sportif kılıyor. M5 ailesinin en güçlü versiyonu olan M5 CS yüksek performansı ve karakteristik sürüş dinamikleriyle benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Oldukça özel bir otomobil olan BMW M5 CS’nin özelliklerine birlikte göz atalım.

Benzersiz Performans, Karakteristik Sürüş Dinamikleri 

BMW M5 CS

Yeni BMW M5 CS yüksek performansıyla tüm sınırları zorluyor. 8 silindirli 4,4 litrelik TwinPower turbo beslemeli benzinli motor 635 HP güç ve 750 NM tork üretiyor. Bu özel otomobil 0-100 km hıza sadece 3 saniyede çıkarken maksimum 305 km hıza ulaşıyor. Karbon fiber takviyeli plastik malzemeler mevcut ağırlığı azaltıp otomobilin çok daha seri ve çevik olmasını sağlıyor. 

8 ileri M Steptronic şanzıman oldukça hızlı ve akıcı çalışıyor. Kısa vites değiştirme aralıklarına sahip Drivelogic’li 8 ileri M Steptronic şanzıman sizin sürüş tarzınıza göre uyarlanabiliyor. Aktif M diferansiyelli M xDrive çekiş sistemi otomobilin her koşulda yüksek performans sunmasını ve yola daha iyi tutunmasını sağlıyor.  M sportif süspansiyon sistemi agresif kullanımlarda otomobili daha sert ve çevik bir karaktere dönüştürürken uzun yol kullanımlarda konfor odaklı çalışıyor. Yeni BMW M5 CS yüksek performansıyla pistte sınırları zorlarken aynı zamanda gerektiğinde oldukça konforlu olabiliyor. 

BMW M5 CS

M Ayarı otomobilin sürüş dinamiklerini tamamen kendinize göre uyarlamanızı sağlıyor. M Ayarı sayesinde aracın direksiyon sertliği ve tepkileri, motor ve şanzıman dinamikleri, süspansiyon sertliği ve  M xDrive güç dağıtımı sizin sürüş tarzınıza en uygun hale gelir. M modu aracın güvenlik sistemlerini devreden çıkarmanızı sağlıyor. Aracı Sport moda aldığınızda elektronik sistemler sürüşünüze müdahale etmeden sadece gerekli durumlarda uyarı veriyor. Track modunda ise güvenlik asistanları ve sürüş destek sistemleri tamamen devre dışı bırakılıyor. M karbon seramik frenler bu derece güçlü bir otomobilin güvenle durabilmesini sağlıyor. 

Hem Sportif Hem de Konforlu 

BMW M5 CS sportif çizgilerin ön planda olduğu iç yaşam alanıyla son derece keyifli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. İç mekanda yer alan M detayları oldukça heyacan verici görünüyor.  M Spor koltuklar oldukça dinamik bir oturma pozisyonu sunuyor. Sırt, kalça ve yan desteğiyle keskin virajlarda bile oturma pozisyonunuzu korumanızı ve rahat etmenizi sağlıyor.

BMW M5 CS

BMW Laserlight far teknolojisi 650 metreye kadar net görüş mesafesi sunuyor. Normal Laserligt farlardan farklı olarak M5 CS modelinde far kenarlarındaki sarı ışık detayları otomobili çok daha sportif gösteriyor. 

Tamamen dijital gösterge paneli ve dokunmatik multimedya ekranı ön konsolun oldukça modern görünmesini sağlıyor. Yüksek çözünürlüğe sahip bu ekranlar oldukça hızlı çalışıyor. Aracın sürüş özellikleri, asistanları ve güvenlik sistemleri bu ekranlar üzerinden anlık olarak takip edilebiliyor. 

Yeni M5 CS son derece sportif bir otomobil olsada konfor özellikleri ve teknolojisi sayesinde normal kullanımlarda da rahat etmenizi sağlıyor. 

BMW M5 CS Fiyatı 2021

BMW M5 CS 5.766.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Sıfır KM Araba İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here