Çinli Otomobil Devi Chery Türkiye’ye Geri Dönüyor

0
203
Çinli Otomobil Devi Chery Türkiye'ye Geri Dönüyor, tiggo 8, önden görünüm

Çinli otomobil devi Chery Türkiye’ye geri dönüyor. Çinli marka en son 2017 yılında Türkiye pazarından çekilme kararı almıştı. Şimdi ise yeniden Türkiye’ye giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeni modeli Tiggo 8 Pro ile yakın zamanda Türkiye’ye geleceğini duyuran modelle ilgili görselleri paylaştı. Ancak teknik bilgileri henüz açıklamadı.

Yeni Nesil Tasarımıyla Tiggo 8 Pro

Çinli Otomobil Devi Chery tiggo 8, yandan görünüm

Lüks bir SUV model olan Tiggo 8 Pro’nun dış tasarımında yenilikçi dokunuşlar mevcut. Oldukça zarif bir aydınlatma sistemine sahip olan bu model aynı zamanda oldukça uzun mesafeleri bile aydınlatacak kadar güçlü. Uzun mesafelere kadar uzanan LED farları ile yolları aydınlatıyor. Ayrıca verimli enerji amacı ile çalışan aracın aydınlatmaları normal lambaların yaklaşık 3 katı kadar daha verimli.

Çinli Otomobil Devi Chery Tiggo 8, önden görünüm

Çinli otomobil devi Türkiye ile tanıştıracağı bu modelinde yüksek güvenlik sistemlerini geliştirmiş. 6’lı hava yastığı ile kapsamlı bir koruma sistemi içeren modelde aracın içindeki herkes düşünülmüş durumda. Ayrıca T1X platformu sayesinde hem ön hem de arka koltuklar için en uygun baş mesafesi de ayarlanmış halde. Bunlara ek olarak arazide de iyi performans göstermesi için tasarlanan araçta güçlü bir motor olması bekleniyor. Ancak bu konuda net bilgiler henüz gelmiş değil.

Çinli Otomobil Devi Chery Lüks Bir Deneyim Vaat Ediyor

Çinli Otomobil Devi Chery Tiggo 8, iç mekan

Oldukça lüks bir şekilde dizayn edilen modelin iç mekanında VIP koltuklar kullanılmış durumda. Böylece aracın içi teknolojik olduğu kadar konforu da kullanıcıları için sağlamayı hedefliyor. Kapitone teknolojisi ile tasarlanan bu modelin koltukları deri kaplamalara sahip . “NVH” isimli laboratuvarda geliştirilen bu iç mekanda derin deniz sessizliği sağlanıyor. Böylece kullanıcılarına yepyeni bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

İkinci El Chery Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here