Citroen C3 Pluriel , Bir Otomobilden Çok Daha Fazlası

2
4193

Baylas Otomotiv tarafından ilk defa Autoshow 2003’te sergilenen benzersiz tasarım C3 Pluriel, ülkemizde de satışa sunulmuştu.

Citroen C3 Pluriel, 1999 yılında Frankfurt Motor Show’da, 2000 yılında da Cenevre ve Paris Motor Show’larındaki “Pluriel tanıtım aracı”ndan esinlenerek tasarlanmış bir araçtır.  C3 Pluriel, günlük hayatta kullanıcı ihtiyaç ve taleplerini rahatlıkla karşılayabilen, kullanıcı isteğine göre şekil alabilen, keyifli hayatı yansıtan bir araç olarak sunuldu.

Citroen C3 Pluriel Farklı Kullanım Stilleri

C3 Pluriel Saloon:

Citroen C3 Pluriel

Aynı platform üzerinde geliştirilen iki araba olan C3 ve C3 Pluriel, yuvarlak hatları ve büyük hacimleri bakımından gözle görülür şekilde benzerdir. C3 Pluriel, güvenlik, konfor ve donanım açısından 5 kapılı versiyon ile aynı yapıya sahiptir. Bununla birlikte, C3’ün tüm parçaları araca kendi özelliklerini verecek kadar spesifiktir. C3 Pluriel akıcı bir canlılığa sahiptir.

C3 Pluriel Panoramic Saloon:

Citroen C3 Pluriel

Başlangıçta 3 kapılı bir saloon olarak görülen C3 Pluriel, diğerlerinden farklı olarak panoramic saloon’a dönüşebilir. Bu 4 kişilik binek araç, segmentindeki diğer araçlardan çok farklı. Ortada direk olmayanbu aracıın tüm camları otomatik. Bu sayede arka koltuklardan bile panoramik bir görüntü sunuyor. Otomatik açılır tavan, tamamen geriye doğru açılabiliyor.

C3 Pluriel Cabriolet:

Citroen C3 Pluriel

C3 Pluriel, saloon şeklinden cabriolet şekline hızla geçebilir. Açılır kumaş tavan, arka camın üzerine katlanabilir ve bagaja yerleştirilebilir. Yolcu bölmesi birkaç dakika içinde tamamen açılabilir ve bir cabriolet’e dönüştürülebilir. C3 Pluriel böylelikle yepyeni bir kimliğe bürünüyor ve salondan çok farklı olan tavan destekleri ile açık ve koruyucu bir stile sahip.

C3 Pluriel Spider : 

C3 Pluriel, herhangi bir alet kullanmadan tek bir kişi ile saniyeler içinde 4 kişilik bir spider şekine dönüştürülebilir. Kullanıcı hem ön hem de arka kıvrımları ana gövdeden ayırabilir.

C3 Pluriel Spider Pick-up :

C3 Pluriel Spider, kullanıcılarına şimdiye kadar dönüştürülebilir araçlarda nadiren görülen pratik rahatlığı getiriyor. Arka bölme, pratik ve özgün bir açma mekanizmasına sahiptir. Arka kapak aşağı doğru açılır, ağır nesneleri yerleştirmenin yanı sıra bir oturma alanı oluşturmak için idealdir. C3 Pluriel arka koltukları ön koltuklara katlayarak geniş düz alan oluşturmak için uygundur.

Citroen C3 Pluriel Motor Seçenekleri:

  •  Ekonomik araba isteyenlerin tercih etmiş olduğu 1.4 litrelik atmosferik benzinli motoru ile çok rahat bir şekilde yol alabiliyor. 75 beygir gücündeki bu motor tatminkar bir performans sunabiliyor.
  • Yüksek performans isteyenleri de unutmamış olan Citroen 1.6 16 valf 110 hp lik motoruyla zevkli kullanımın yanı sıra yüksek gücün sağlamış olduğu rahatlığı da kullanıcısına sunuyor.
Citroen C3 Pluriel
1.6 Engine Citroen

İlk çıktığı zamanlar ülkemizde çok fazla tutulmayan C3 Pluriel’ e son zamanlarda ilgi bir hayli artmış durumda ancak piyasada ne yazıkki çok az C3 Pluriel var. Bu sebeple C3 Pluriel almak isteyenlerin alacağı aracı çok iyi incelemesi gerekir.

Citroen C3 İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here