Dacia Modellerine Gelecek Yeni Donanımlar Belli Oldu!

Dacia’nın logosunu yenilemesinin ardından araçlarına getireceği yeni donanımlarda belli oldu.

0
596
Dacia modelleri

Dacia bazı değişimler ile birlikte marka kimliğini revize etmeye çalışıyor. Bu revize sürecinde Dacia modellerine gelecek yeni donanımlar, sürüş konusunda da kullanıcılarını sevindirecek bazı yeni eklemeleri içerisinde barındırıyor.

2022 son ayları itibariyle Dacia çok beklenen yeni marka logosunu araçlarında kullanmaya başlayacak. Fakat Dacia, bu değişim sürecini sadece logo bazında bırakmak istemiyor. Araçlarında yapacağı bazı  ufak donanımsal değişiklikler ile beraber bu süreci ilerletmeyi planlıyor. Bu planlamanın sonucunda Dacia modellerine gelecek yeni donanımlar belli oldu. Satış hacimlerine göre ailenin en önemli iki üyesi olan Duster ve Sandero Stepway üzerinde detayları öne çıkaran dokunuşlarla beraber araçlara ilk niteliğindeki donanımların dahil edilmesi planlanıyor. Dacia’nın son açıklamasına göre sürücü panelinde bulunan Multimedya sistemine de yazılımsal güncelleştirmeler gelecek. Diğer planlanan yeniliklerden biri ise kullanıcıların satış sürecinde arttırılmış gerçeklik teknolojisiyle buluşturulması.

Dacia Modellerine Gelecek Yeni Donanımlar

Kullanıcıların beklentisi markanın yenilenen kimliğiyle beraber bazı donanımsal yeniliklerinde getirilmesi yönünde. Bu beklenti karşılığında modele ve ülkeye bağlı olarak ürün gamının “Essential, Expression, Journey” olmak üzere üç farklı donanım seviyesi üzerinden şekilleneceği anlaşılıyor. Dacia modellerine yeni gelecek donanımlar ise doğrudan günlük kullanım deneyimini etkileyecek parçalar üzerine kuruldu. Yeni planlamaya göre Sandero Stepway Dacia’nın ilk cam tavanlı modeli olmayı bekliyor. Duster ise katlanan elektrikli yan aynalara sahip ilk Dacia modeli olmaya hazırlanıyor. Ayrıca Duster yeni havalandırma ızgaraları ve yağmur sensörlü otomatik silecek sistemiyle buluşacak.

Dacia AR: Satış Döneminde Teknoloji Hamlesi

Dacia yeni marka kimliği ve donanımsal değişiklikleri ile öne çıkmayı planlıyor. Bunlara ek olarak ise akıllı telefonlar ve tabletler için arttırılmış gerçeklik uygulaması ile tamamen yeni bir döneme girmeye hazırlanıyor. Dacia AR olarak isimlendirilen uygulama ile kullanıcılar, araçları görme ve deneyimleme şansına sahip olacaklar. Dacia AR ile birlikte araçlar gerçek bir mekana yerleştirilebilirken, aracın içine girmek veya görmek istenilen ayrıntıyı dikkatle incelemek mümkün olabilecek. Diğer yandan uygulama showroomlarda sergilenmeyen modelleri de inceleyebilme fırsatı sunacak. Uygulama içerisinde tüm modeller ve tüm renkler mevcut. Dacia AR uygulamasına App Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak ulaşılabilecek.

İkinci El Dacia İlanlarına Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here