Makyajlı Dört Kapılı Mercedes AMG GT Görüntülendi

0
353
amg gt

Dört Kapılı Mercedes AMG GT İçin Ufak Değişiklikler Yapıldı!

Öncelikle Dört kapılı Mercedes- AMG GT Coupe’nin bazı stil değişiklikleri alacağını daha önce şirket söylemişti. Aracın tasarımına bakılırsa ızgara şeklinin korunmasını sağlayan dikey çıtaların tasarıma destek veren bir konumda göründüğünü düşünmekteyiz. Aracın yan tarafına ve arka lambalarına bakıldığında ise herhangi bir farklılık olmadığı açık olarak görülmekte. Sizler için hazırladığımız içeriğimizi birlikte inceleyelim.

Makyajlı 4 Kapılı Mercedes AMG GT Hakkında Detaylar

Biliyorsunuz ki, genelde otomobil üreticileri bir modeli yenilediklerinde, hem ön hem de arka tamponda revizyonlar yapıyordu. Mercedes’in 2022 model yılı için dört kapılı AMG GT Coupe serisinde de küçük değişiklikler yaptığını hatırlatmak isteriz. Bu aşamalarda ön yüz için ince ayarlar yapılmakta. Böylece araç AMG GT 63 S’ye daha çok benzeyen bir görünüme sahip oldu. Donanım seviyelerine göre farklılık gösteren 2022 dört kapılı AMG GT Coupe, birkaç yeni dış renk seçeneğiyle birlikte sunulmakta. Boya seçeneklerinin arasında; Spectral Blue Metallic, Green Light Magno ve Manufaktur Rubelite Red Metallic vardı. Bunlara ek Spectral Blue Magno da bulunmakta.

Ayrıca güncellenen modelin güç aktarma organı hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Markanın ürün yelpazesindeki en iyi model; şarj edilebilen hibrit Mercedes AMG GT 63 SE Performance olarak bilinmektedir. Kendisi, çift turbo 4.0 litrelik bir V8 ile arka aksa monte edilen bir elektrik motorunu bir arada taşımakta. Böylece bahsi geçen kurulum, toplamda 838 beygir gücü ve 1.400 Nm tork üretmekte.

Mercedes’e göre; araçların değişimleriyle birlikte konfor modunda daha fazla konfor, spor modunda ise daha fazla performans görülecektir. Aynı zamanda GT- 4 Kapılı Coupe ailesinin tamamı için yeni AMG Performance direksiyonları bulunacaktır. İki kollu direksiyonların özelliklerinde ise daha fazla tuş yer almakta. Geçtiğimiz yıl markalar için oldukça önemli bir seneydi. Bunun sebebi ise şöyle; otomobil üreticileri, Pandemi şiddetinin azalmasıyla birlikte artan talebe cevap vermek için makyajlı modellerini birer birer tanıtmaya devam etmişlerdir. Son olarak makyaj operasyonlarının özellikle araçların dış ve iç tasarımlarında ufak değişikler yapılarak gerçekleştirildiğini bilmekteyiz.

Sizler dört kapılı Mercedes AMG GT modeli hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

TRİNK SAT

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here