Jaguar XFR , hırçın bir performans sağlayan 503bhp 5,0 litrelik süperşarjlı bir V8 motora sahiptir. Ayarlanabilir amortisörler sayesinde, harika bir yol tutuşu ve konfor sağlar. Ve 503bhp sizin için yeterli değilse, V8 542bhp motora sahip olan Jaguar XFR-S modeli de mevcuttur.

Jaguar XFR Teknik özellikleri

jaguar xfr motor

503bhp 5.0 litrelik süperşarjlı V8, 0-100kmh’ye sadece 4,7 saniyede ulaşıyor. Ayrıca 280kmh hıza çıkan muazzam bir performansı var. Derin tork rezervleri sayesinde sollama potansiyeli çok kabiliyetli olurken, sıra dışı V8 sesi, sizin olabildiğince çok gaza basmanızı sağlayacak. Gerçekte olduğundan çok daha küçük bir araba hissi veriyor. Ayrıca ıslak zeminde çekiş gücü güvenlik nedeniyle sınırlıdır. XFR-S, F-Type’tan alınan direksiyon ve süspansiyon sistemlerini daha agresif ayarlarla, tüm bu zevkli hisleri bir üst seviyeye taşıyor.

xfr

Kabin, tıpkı dış mekan gibi, dokunmatik bir merkezi ekran ile çok modern. Kontak açıldığında yükselen dairesel bir vites topuzuna sahip. Ayrıca otomatik olarak açılan hava delikleri dahil olmak üzere pek çok modern dokunuş var. XFR-S daha tuhaf bir gövde kitine sahiptir. Ayrıca 20 inç jantlara, büyük veya küçük bootlid spoiler seçenekleriyle birlikte geliyor.

Yeterince geniş iç mekana sahip

xfr

Eğer 1,80 boyunuz varsa, çok fazla tavan boşluğunuzun olmadığını fark edeceksiniz. Ayrıca bagaja gelince, derin ve 500 litrelik birkaç valiz için yeterince büyük. Daha uzun eşyalar için arka koltukları katlayarak 900 litreye kadar uzatabilirsiniz.

XF dört yıldızlı bir Euro NCAP çarpışma derecesi elde etti. Ayrıca çok sayıda hava yastığı ve otomatik hız sabitleyici, standart çekiş ve denge kontrolü ve olay anında yayaları korumak için açılır kaput gibi bir kit ile çok sayıda güvenlik sağlamakta.

İKİNCİ EL JAGUAR İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here