Fiat Panda City Donanım Seçeneği ile Satışa Sunuldu!

0
522
fiat panda city

Fiat Panda‘nın Urban ve Cross 4×4 olarak karşımıza çıkan donanım seviyelerine bir yenisi daha eklendi. Fiat Panda, güncellenen donanım seviyesi olan City‘i hibrit motor seçeneği ile tekrar satışa sundu.  Yeni donanım seviyesi, diğerlerindeki gibi 1.0 litrelik 3 silindirli ve 70 HP gücünde hibrit motor kullanıyor. Ayrıca Fiat Online üzerinden ön sipariş verebileceğiniz araç, City donanım seviyesiyle 475.900 TL‘den satışa sunuluyor. Üstelik “Yarısı Şimdi, Kalanı Bir Sene Sonra” kampanyası ile satın alabilirsiniz.

2022 Panda City ile Birlikte Gelen Donanımlar

 

fiat panda city iç mekan

Fiat Panda’nın yeni donanım seviyesinde bizleri bekleyen bazı yenilikler mevcut. Bunlar ise şu şekilde; 5 inçlik Bluetooth’lu multimedya ses sistemi, sürücü ve yolcu ön hava yastıkları, polen filtreli manuel klima, ESP, ASR/MSR, yokuş kalkış destek sistemi, bagaj bölmesi ışığı, arka cam buz çözücü, 12v priz, dış sıcaklık göstergesi, Start & Stop, uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi. Ayrıca Cross görünümlü City donanım seviyesinde siyah tavan, dikiz aynalar, yükseklik ayarlı direksiyon ve 15 inçlik stil kapak jantlar mevcut.

Yeni Panda City’nin Hibrit Teknolojisi

 

fiat panda city

Panda’nın tüm donanım seviyelerinde 1.0 litrelik 3 silindirli 70 HP gücündeki motor eşlik ettiğinden bahsetmiştik. Fakat bu yenilenen versiyon aracın kalkış ve hızlanması sırasında enerji toplayarak daha sonrasında kullanmak üzere 12 Volt Li-Ion bataryası için enerji depoluyor. Ayrıca araç ortalama %19 yakıt verimliliğiyle standart akü dışında lityum bataryaya da sahip. Bu sebeple çevreye daha duyarlı ve emisyon değerleri düşük bir otomobil olarak dikkat çekiyor.

Sıfır KM Fiat Panda Fiyatları ve Paketleri

İkinci El Fiat Panda Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here