Bu yıl yapılması planlanan Ford Auto Nights SEMA Şovu, etkinlik radarımızda eksik değildi. Bilindiği gibi her yıl tekrarlanan etkinlikler bu yıl Covid-19 dolayısıyla ertelendi veya dijital platformlarda yapıldı. Mavi Oval, talihsiz duruma ayak uydurarak dijital olarak Ford Auto Nights SEMA etkiliğini kaldığı yerden devam ettiriyor. Hatta Ford Otomobil Gecesinde Bronco, Bronco Sport, F-150 ve Ranger olması beklenen otomobiller arasında.

Ford Auto Nights SEMA Bugün Ekranlarda Olacak

Şirket, “Ford Otomobil Geceleri” nin bir parçası olarak, 19 Kasım Perşembe günü saat 20.00 EST‘de başlayarak SEMA’ya layık iki günlük bir tanıtım düzenleyecek. Şirket şuan ayrıntıları gizli tutuyor, ancak beğendiği ve beğenmediği bir dizi modelden söz açtı ve “birkaç sürpriz” ima etti.

Bronco, Bronco Badlands Sasquatch 2-Kapı açıklayacak şirket olarak ön ve merkezi olacak kavramını. Tek seferlik model, hafta sonları tamamen arazi kabiliyetine sahipken, çalışma haftası boyunca rahat olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu ikili kullanım senaryosuna uyum sağlamak için konsept, değiştirilebilir ön çamurluklar ve arka bölümlerle Bronco’nun modülerliğini vurgulayacak. Konsept ayrıca 3D baskılı titanyum bileşenlere ve açık hava tasarımına sahip olacak.

Ford Auto Nights SEMA; Bronco

Ford ayrıca MAD Industries ile geliştirilen bir Bronco Sport Badlands sergileyecek. Şirket, model hakkında fazla bir şey söylemedi. Ancak teaser görüntüsü, modelin etli arazi lastikleri, bir tavan rafı ve bir LED ışık çubuğu gibi görünen bir şeyle donatılacağını gösteriyor.

Ford, kamyon tarafında BDS Süspansiyonundan bir F-150 Limited Hybrid SuperCrew sergileyecek. Teaser görüntülerine bakılırsa, kaldırılmış bir süspansiyona ve arazi lastiklerine sahip olacak. Ayrıca bir ön koruma plakası ve çeşitli aksesuarlarla birlikte bir arka yatak rafı da görebiliriz. Ford ayrıca, model kamyonun Pro Power Onboard mobil jeneratörünü vurgulayacağını söyledi.

Ford ayrıca, çeşitli Ford Performans Parçaları ve Ford Aksesuarları ile donatılmış bir Ranger XLT Tremor SuperCrew’i de tanıtacak. Bunlar görünüşe göre bir şnorkel, yan basamaklar ve yardımcı ışıklar içerecektir.

Aşağıdaki etkinliği izleyebilir ve bu haftanın ilerleyen saatlerinde tam kapsam için izlemeye devam edebilirsiniz.

Fotoğraf Galerisi

İkinci el Ford ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here