Gazoo Racing’in BTCC 2021 Sezonunda Kullanacağı Toyota Piste Çıkmaya Hazır!

Gazoo Racing’in İngiltere Binek Otomobiller Şampiyonası- BTCC 2021 sezonunda kullanacağı Toyota Corolla yakın bir süre önce tanıtıldı. Gazoo Racing’in alışılmış kırmızı, siyah ve beyaz renklerinin yanı sıra, araçta madeni yağ devi Motul’ün logoları da yer alıyor. Bu iş birliği Gazoo Racing takımının gücüne güç katıyor.  Gazoo Racing, 2021 sezonunda eski BTCC şampiyonu Rory Butcher ve tecrübeli sürücü Sam Smelt ile yarışacak. Takım 8 Mayıs’ta başlayacak sezon öncesinde Donington Park’ta teste çıktı ve takım patronu Christian Dick yeni sezondan beklentilerini, Motul ile olan birlikteliği ve çok daha fazlasını bizlerle paylaştı.

Yeni tasarım için tebrikler Christian. Motul ile araçlar harika görünüyor!

Corolla’nın 2021 için ‘yeni kıyafetlerini’ sergilemekten mutluluk duyuyoruz! BTCC’de markanın imzası olan kırmızı, siyah ve beyaz renkleri kullanıyor olmak bizim için oldukça özel. Ayrıca devam eden destekleri ve bu sezon Ana Sponsorumuz olan Motul’e de özellikle teşekkür ediyorum.

Şu an sezon öncesinde aracı test ediyorsunuz. Yeni sezondan beklentileriniz neler?

Araç hızlı gittiğinde çok daha iyi görüneceğinden şüphem yok. Kış ayları boyunca fabrikada üzerinde çalıştıklarımızı test edeceğimiz için sabırsızlanıyoruz. Bu sezon Corolla ile ileriye doğru bir adım atacağımızdan eminiz ve Toyota Gazoo Racing’in renklerini ait olduğu yerde, en önde görmek için sabırsızlanıyoruz.

Motul ve Gazoo ilişkisi hakkında neler söyleyebilirsin?

2022 sonunda 9 yıla ulaşacak olan Motul ve Witham Motorsport birlikteliğimizi uzattığımız için mutluyuz. Tüm bunları bir araya getirmek için olağanüstü bir çaba sarf edildi, özellikle de süreç olarak çok zor olan şu zamanlarda bu sürecin bir parçası olan herkese teşekkür etmek istiyorum.

Motul’ün yağları yarış başarılarınızda ne kadar etkili oldu?

Motul, touring otomobillerinde, spor otomobillerde ve motosiklet yarışlarında en üst seviyelerde yer alan, sporda güçlü bir mirasa sahip dünyaca ünlü bir organizasyon ve mükemmellik konusundaki tanınmışlığını tamamen hak ediyor. Hepimiz yeni BTCC mücadelesinde birlikte olduğumuz için heyecanlanıyoruz ve kaputun altında birinci sınıf yağlayıcılar işlerini yaparken Motul logolarını Corolla’larımızda göstermek için sabırsızlanıyoruz. Motul ve Witham, düzenli olarak şampiyon adayı haline geldiğimiz gelişim sürecinde sadık partnerler oldular. Motul’ün muhteşem performansa ve verimliliğe sahip ürünleri de bu gelişim sürecinin kilit noktalarından biriydi. Bu süreçte her iki firma da Speedworks ailesinin bir parçası haline geldi.

2021 BTCC sezonu Thruxton Circuit ile Hampshire’de açılış yapacak. Speedworks Motorsport ve dahası pek çok takımın mücadele dolu serüvenlerine tanıklık etmek için bir aydan az bir süre kalması motor sporu tutkunlarını fazlasıyla heyecanlandırıyor.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here