Genesis bu yaz Avrupa pazarına açılmayı planlıyor. Genesis Avrupa’nın Mercedes, BMW ve Audi gibi premium markalarına resmen savaş ilan ediyor. Marka, 2021 yaz ayları içinde otomobillerini lanse edeceğini söyledi.

Genesis Bu Yaz Avrupa Pazarına Açılarak İlk Satışlarını Gerçekleştirecek

Genesis, bir süredir Avrupa premium otomobil pazarına girişini dikkatli bir şekilde planlıyor. Marka nihayet bu yaz bunu yapacaklarını açıkladı. Eski Kıta’ya inen ilk araçlar Haziran ayında G80 sedan ve GV80 SUV olacak. Bunlara kısa süre sonra G70 ve GV70 de katılacak ve orada da durmayacaklar. Çünkü elektrikli G80 markanın araç havuzun içerisinde mevcut olacak.

Hyundai’nin lüks otomobil markası, Almanya’daki geliştirme tesisinde sürüşlerinin ” Avrupa yollarına göre ayarlandığını ” söyledi. Ayrıca üretim öncesi modellerin “Avrupa’nın en zorlu ve zorlu yollarından bazılarında Nurburgring yarış pistide dahil 15 ülkede on binlerce kilometreyi” kapsadığını belirtiyor. Ayrıca Audi, BMW ve Mercedes’in hakim olduğu bir pazardaki varlıklarını daha da güçlendirmek istiyor.

Genesis Bu Yaz Avrupa Pazarında Satışlara Başlayacak

Genesis araçları için “özel bir elektrikli platform üzerine inşa edilecek” açıklamasını yaptı. Ayrıca “Avrupa’da ilk yıl içinde” iki ek pilli elektrikli otomobil piyasaya sürecek. Genesis ayrıntıları açıklamasa da, en iyi tahminimiz Hyundai Ioniq 5 ve Kia EV6’nın kardeşi olacak.

Genesis küresel şefi Jaehoon (Jay) Chang, “Son beş yılda, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimiz olağanüstü tasarıma sahiptir. Ürün kalitesine ve tüm sahiplik yolculuğu boyunca özgün ve dikkatli bir marka deneyimine olan bağlılığımızı fark ettiler.” dedi. “Marka tarihimizin bir sonraki bölümü için şimdi doğru zaman olduğuna inanıyoruz. Marka kimliğimizi ve farklı lüks araç yelpazemizi Avrupa’ya getirmekten heyecan duyuyoruz. ” açıklamalarını ekledi.

Genesis Bu Yaz Avrupa Pazarına Açılmayı Planlıyor

Genesis’in otomobillerinin resmi satışları sırasıyla Münih, Zürih ve Londra’daki bayiler aracılığıyla yapılacak. İlk satışlar Almanya, İsviçre ve Birleşik Krallık’taki müşteriler için yola çıkacak. Şirket ayrıca çevrimiçi olarak araç satışı yapacağını söyledi. Yeni araba satın alma sürecini kolaylaştırıp stressiz bir deneyim sağlayacak. Marka bunun için perakende ve konaklama sektörlerinden işe alınacak bir ‘Genesis Kişisel Asistan’ atayacak. Görevleri, “satın alma ve sahip olma deneyiminin her yönünü yönetmek” olacaktır. Ayrıca “tüm zamanların en büyük lüksüne saygı duymak” ana esastır. Buna “Gizli ekstralar içermeyen” beş yıllık bir bakım planı ve “her adımda” teslim alma ve teslimat da dahil edilecektir.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here