Ana Sayfa Genel Hibrit Motora Sahip Spor Otomobiller

Hibrit Motora Sahip Spor Otomobiller

0
1148

Hibrit Motora Sahip Spor Otomobiller… Hibrit motor teknolojisi çevreyi ve geleceğimizi korumak için en iyi teknolojik gelişmelerden biridir. Ayrıca otomobil markaları elektrikli ve benzinli motorların birleşmesinden hem daha ekonomik ve çevreci araçlar üretmektedir. Bugünkü listemizdeki hibrit motora sahip spor otomobiller, gelecekteki otomobil teknolojisine yön vermektedir.

4 Porsche Panamera Hibrit

Porsche’nin panerima hibrit modeli, Alman otomobil üreticisi için oldukça önemlidir. Ayrıca markanın, hibrit motorlara ilk geçişinin sembolüdür. Ayrıca bu otomobil hem çevreci hem de üstün sürüş performansına sahiptir. Porsche Panamera Hibrit’in pistteki performansı da oldukça dikkat çekicidir. Bu otomobil, 2,9 litrelik V6 çift turbo motor ve elektrik motorlarının kombinasyonu sayesinde 552 beygir güce sahiptir. Ayrıca Porsche Panamera Hybrid, altı uluslararası yarış pistinde dört kapılı lüks hibrit sedanlar arasındaki tur rekorlarını elinde tutmaktadır.

İkinci El Porsche Panamera Hibrit İlanları

3 Lexus LC500h

Maalesef ki Lexus LC500h, bir hibridden çığır açacak kadar bir performansa sahip değildir. Fakat günümüzün en lüks ve güzel görünümlü hibrit grand tourer’larından biridir. Ayrıca yakıt cimrisi ve üstün konforu olması, Lexus LC500h’nin en büyük avantajlarındandır. Ünlü otomobil dergisi, bu otomobil için “kostümlü gerçek bir hayvan” benzetmesi yapmaktadır. 3.5 litrelik V6 motoru ile 354 beygirlik güce ulaşmaktadır. Otomobilin 0’dan 100 kilometre hıza ulaşması sadece 4.7 saniyedir. Ayrıca maksimum hızı da 250 KM/S’dir.

2 BMW İ8

BMW’nin i8’i, 2013 yılında piyasaya sürüldüğünde markanın Vision EfficientDynamics tasarım felsefesinin somut hali karşımıza çıkmıştır. Ayrıca üç silindirli turboşarjlı motoru ve elektrikli motoru sayesinde hibrit motora sahip otomobillerin en başarılarından biri olmaktadır. BMW İ8, hibrit yakıt verimliliğine ve spor otomobil performansına sahip nadir araçlardandır. Ayrıca BMW, hibrit motor bloğunu dünyaya tanıtarak  otomotiv devrimini başlatmıştır.

İkinci El BMW İ8 İlanları

1 Ferrari LaFerrari

Ferrari‘nin nihai hiper otomobili LaFerrari’dir. İlk Ferrari hibrit, esas olarak V12 motorunun performansını artırmak için F1’den türetilen teknoloji kullanılmıştır. Arkadan itişli LaFerrari 6,3 litrelik V12 motora sahiptir. Ayrıca İtalyan otomobil üreticisi Ferrari’nin ürettiği LaFerrari KERS sistemi ile desteklendiğinde 963 beygire kadar çıkmaktadır.

İkinci El Ferrari İlanları

HENÜZ YORUM YOK