Honda Civic Hatchback 2021 İncelemesi 

0
1122
Honda Civic Hatchback

Honda Civic Hatchback keskin çizgileri ve dinamik hatlarıyla oldukça sportif görünüyor. Rakiplerine kıyasla çok daha cesur bir tasarıma sahip olan Civic HB karakteristik görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 182 HP gücüyle oldukça keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. C segmentinde sportif ve dikkat çekici bir otomobil sahibi olmak isteyenler için Honda Civic Hatchback oldukça uygun görünüyor. Led farlar, kaslı tamponlar, bagaj ve tavan spoyleri, 17 inç jantlar, Piano Black detaylar ve çift egzoz çıkışı otomobilin sportif ruhuna büyük katkı sağlıyor. 

Honda Civic Hatchback Performans ve Yakıt Tüketimi 

Honda Civic Hatchback

1.5 litre turbo beslemeli benzinli motor 182 HP güç ve 220 NM tork üretiyor. CVT otomatik şanzımanlı versiyonu 0-100 km hızlanmasını 8,3 saniyede tamamlayıp maksimum 200 km hıza ulaşıyor. CVT otomatik şanzıman sağlamlık ve konfor olarak gerçekten başarılı işler çıkarıyor. Ancak Honda Civic Hatchback için daha seri bir şanzıman çok daha başarılı olabilirdi. Şehir içinde 7,9 litre ve şehir dışında 4,9 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 6 litre yakıt tüketiyor. Turbo beslemeli benzinli motora sahip olan Yeni Civic performansıyla önceki nesil Civic modellerine göre daha etkileyici görünüyor. 

Sportif Ruhu Konfor İle Bütünleşiyor 

Honda Civic Hatchback

Honda Civic Hatchback sportif ve yenilikçi iç mekan tasarımıyla oldukça keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Önceki versiyonlarına göre malzeme kalitesinin ciddi şekilde iyileştirildiği Civic HB çok daha konforlu bir yaşam alanı sunuyor. 

Sürüş odaklı geliştirilen Yeni Civic HB güçlü yol tutuşuyla bozuk zeminlerde bile güvenle yola devam etmenizi sağlıyor. Uyarlanabilir amortisör sistemi en keskin virajlarda bile otomobilin dengesini koruyup yolculuğun keyfini çıkarmanızı sağlıyor. 

Honda Civic Hatchback

7 inç dokunmatik ekran keyifli bir multimedya deneyimi yaşatıyor. Apple CarPlay desteği sayesinde telefonunuzu multimedya sistemine entegre ederek aramalarınızı, mesajlarınızı ve müziklerinizi bu ekran üzerinden yönetebiliyorsunuz. Honda Connect yazılımı multimedya ekranını bir navigasyon cihazına dönüştürüp gideceğiniz yeri kolayca bulmanızı sağlıyor. 11 hoparlörlü ses sistemi oldukça kaliteli ve keyifli müzik keyfi yaşatıyor. Ön konsolda bulunan kablosuz şarj ünitesi sayesinde kablo karmaşasından kurtulup telefonunuzu kolayca şarj edebiliyorsunuz. 

Honda Civic Hatchback ’in sürücü ve ön yolcu koltuğunda bulunan elektrikli bel desteği oldukça rahat etmenizi sağlıyor. Dinamik bir oturma pozisyonu sunan sportif koltuklar performanslı kullanımlarda bile oturma pozisyonuzu koruyarak sürüşün keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Arka yolcu koltukları hatchback bir otomobile göre oldukça ferah ve rahat görünüyor.

Sürüş Destek Sistemleri ve Güvenlik Asistanları

Acil durum fren desteği, yokuş kalkış desteği, çapraz trafik uyarı sistemi, araç denge kontrol sistemi, hız limitleyici ve harekete duyarlı elektrikli direksiyon sistemi aracın oldukça güvenli ve konforlu olmasını sağlıyor. Ön ve arkada aktif gergili emniyet kemerleri, sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, yan hava yastıkları ve perde hava yastıkları Honda Civic Hatchback’ in çok daha güvenli olmasını sağlıyor. Kör nokta uyarı sistemi sayesinde sağınızdan ve solunuzdan araç geldiği andan itibaren sistem sizi uyarıyor ve olası kazaların önüne geçiyor. 

Genel olarak sportif ve konforlu bir iç mekana sahip olan Honda Civic Hatchback sürüş dinamikleri ve performansıyla sizi mutlu etmeyi başarıyor. Malzeme kalitesinin önceki nesillerine göre daha yüksek olduğu iç mekana girdiğiniz andan itibaren kalite kendini hissettiriyor. Kaslı ve sportif gövdesi otomobilin oldukça hırçın ve agresif görünmesini sağlıyor. Sürüş odaklı sportif bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız Honda Civic Hatchback sizi memnun etmeyi başaracaktır. Sorunsuz motoru ve şanzımanı sayesinde uzun yıllar boyunca masraf yapmadan gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 

Honda Civic Hatchback Fiyatları 

Yeni Honda Civic Hatchback 374.600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Honda İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here