Lamborghini, içten yanmalı motora sahip araçlarının sonuncusu olacak olan Huracan Sterrato modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde şirket, tarihinin en iyi üçüncü çeyreği olan bu dönemin mali raporunu yayınladı. Bu raporun satır aralarında ise Huracan Sterrato modelinin çıkış tarihi göze çarptı. Buna göre model, 1-3 Aralık tarihleri arasında Miami’de, Art Basel etkinliğinde sahneye çıkacak. Yeni model, İtalyan otomobil üreticisinin en çok satan süper otomobilinin “All-Terrain versiyonu” olarak tanımlanıyor. Bu özel model için ise şimdiden geri sayıma başlayabiliriz. Yeni gözde Huracan Sterrato ile ilgili tüm detayları ise tanıtımdan önce siz değerli okuyucularımız için derledik.

Huracan Sterrato Araziye Çıktığında Fark Yaratacak

Evet yanlış okumadınız. Lamborghini’nin yeni modeli Huracan Sterrato arazi yetenekleri ile oldukça göze çarpıyor. Ayrıca model bu yeteneklerini, efsanevi Huracan motoru ile de harmanlamış durumda. Fakat bu model için verilebilecek en önemli detay ise içten yanmalı Lamborghini türünün son örneği olacak olması. Modelin ardından şirket, sadece elektrikli ve hibrit otomobil üretimine başlayacak. Diğer yandan ise aslında modelin resmi olarak ismi henüz tam belli değil. Bizim model için kullandığımız isim ise 2019 yılında  tanıtılan konsept versiyona göre söylenen bir isim. Ayrıca bu konsept ile yeni modelin tek ortak yanları isimleri olmayacak. Model, 2019 konseptinden pek çok detayı alacak. Buna göre ise Huracan Sterrato, sadece 4×4 olarak piyasada olacak.

2019 Konseptinin Bazı Özellikleri

2019’da konsept olarak çıkan Sterrato, yeni süspansiyon sistemi sayesinde yerden 47 mm kadar daha yüksekti. Diğer yandan modelin lastikleri de 30 mm daha genişlemiş durumdaydı. Bu sayede model, yaklaşma ve uzaklaşma açılarını geliştirmişti. Son olarak ise bu konsept, 4WS sistemine, burkulmaz gövdeye ve difüzör görevi de gören bir koruma plakasına da sahipti. Bakalım Aralık ayında tanıtılacak Huracan Sterrato da bu özelliklere sahip olacak mı?

Tüm bunlara ve yukarıdaki görüntülere göre ise yeni modelin de 2019 konseptinden çok farklı olmayacağı söylenebilir. Fakat her ne olursa olsun kesinlikle bu model, otomobil dünyasında bir çağın kapandığının göstergesi olacak.

Satılık Tüm Lamborghini Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here