Jaguar XJ8 İnceleme – 3.5L V8

0
955
Jaguar XJ8

Jaguar XJ8 oldukça şık ve estetik tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Geniş boyutları sayesinde heybetli bir görünüme sahip olan Jaguar XJ8; konforlu ve lüks iç yaşam alanıyla benzersiz bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.  Şık tasarımı ve modern iç mekanıyla öne çıkan Jaguar XJ8 modelinin özelliklerini, fiyatını, yakıt tüketimini ve performansını inceledik.

5 metre uzunluğa sahip olan XJ8 geniş gövdesiyle oldukça heybetli görünüyor. 4 parçadan oluşan ön far grubu, uzun motor ve bagaj kapağı, geniş ön ızgara ve ön farlardan ön cama doğru uzanan kaput üstündeki hatlar otomobilin şık tasarımına büyük katkı sağlamış .

Üst Seviyede Konfor 

Jaguar XJ8

Lüks ve rahat bir iç yaşam alanına sahip olan otomobil benzersiz bir konfor deneyimi yaşatıyor. İç mekanda kullanılan ahşap kaplamalar ve kaliteli deri döşemeler şık ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Xenon farlar, hız sabitleme sistemi, multimedya ekranı, televizyon, çift bölgeli dijital klima, yağmur ve far sensörü gibi konfor donanımları rahat bir yolculuk deneyimi sunuyor. Elektrikli arka perdeler arkada oturan yolcuların kendisini dışarıdan soyutlamasını ve rahatlamasını sağlıyor.

Elektrikli koltuklar yolcuları kavrayan yapısıyla rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Isıtma özelliği bulunan koltuklar yolcuların soğuk havalarda vücut ısılarını korumalarını ve yolculuktan keyif almalarını sağlıyor.

Jaguar XJ8

Elektrik destekli direksiyon üzerinde bulunan fonksiyonel kumandalar aracılığıyla otomobilin multimedya sistemi ve hız sabitleme sistemi kolay bir şekilde kontrol edilebiliyor.

Gelişmiş süspansiyon sistemine sahip olan XJ8 tüm yol koşullarında üst seviyede konfor sunarak keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Jaguar XJ8 Yakıt Tüketimi ve Performansı

X350

258 HP güç ve 335 NM tork üreten sekiz silindirli 3.5 litre motora sahip olan otomobil sesiyle kendine hayran bırakmayı başarıyor. 7,6 saniyede 0-100 km hızlanmasını tamamlayan otomobil maksimum 240 km hıza ulaşıyor.

Şehir içi kullanımlarda 16 litre ve şehir dışı kullanımlarda 7,7 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil; karma kullanımda ortalama 10,7 litre yakıt tüketiyor.

Jaguar XJ8 Fiyatı 

XJ8 ikinci el fiyatları 400.000 – 450.000 TL arasında değişmektedir.

Jaguar XJ8 İkinci El İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here