Karsan otobüsler ödüllere doymuyor. Şirket, e-ATA modeli ile kazandığı Sustainable Bus of The Year 2023 ödülünün ardından iki yeni ödülün daha sahibi oldu. 2022 “Global Business Excellence” ödüllerinin “Olağanüstü Marka Dönüşümü” kategorisinde ödüle layık görülen Karsan, bununla birlikte Otonom e-ATAK ile de “Olağanüstü İnovasyon” ödülünü kazanmayı başardı. Şirketin iki farklı ödül kazanmayı başardığı “Global Business Excellence” ödüllerinde, kazanan şirketler alanında uzman kişilerden oluşan bağımsız bir jüri tarafından seçildi. Özellikle 2022 yılında gerçekleştirdiği hızlı yükseliş ile dikkat çeken Karsan, gidişata göre Avrupa’da adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor. Konu ile ilgili tüm yorumları ve detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Karsan Otobüsler, Kendi Alanında Çığır Açıyor!

2022 “Global Business Excellence” ödüllerinin jüri başkanı da Olağanüstü Marka Ödülünü kazanan Karsan hakkında olumlu yorumlar yaptı. Jüri başkanı, “Türkiye’nin ticari araç üreticisi Karsan, son beş yılda yenilikçi teknolojilerle önemli aşama kaydetti. Ayrıca toplu taşımada da elektrikli evrimin öncüsü oldu. Şirket, dünya genelinde kullanılmakta olan son seviye elektrikli ve otonom araç teknolojilerine öncülük ediyor. Sürücüsüz bir elektrikli otobüs de dahil olmak üzere toplu ulaşımda tüm boyutlarda elektrikli ürün gamını pazara süren ilk ve tek Avrupalı marka olduğu ve ulaşımın geleceğine öncülük ettiği için Karsan’ı tebrik ediyoruz” dedi.

2022 Karsan elektrikli otobüs modelleri

Konu hakkında ise Karsan CEO’su da bazı açıklamalar yaptı. Karsan CEO’su Okan Baş konu ile ilgili olarak “12 metre elektrikli e-ATA modelimiz ile kazandığımız Sustainable Bus of The Year 2023’ten sonra bir prestijli ödülü daha kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yarışmada “Olağanüstü İnovasyon” kategorisinde Avrupa ve Amerika’da ilkleri başararak şu anda gerçek bir rotada yolcu taşımakta olan Otonom e-ATAK projemizle ödül aldık.” dedi.

Peki siz Karsan otobüsler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Satılık Tüm Karsan Otobüs Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here