Bu 1.500 HP Koenigsegg Regera ile diğer tüm hiper arabaları arka plana atabilirsiniz. Koenigsegg Regera bir oldukça dikkat çekici araba ve bu ay, bir örnek ilk defa müzayedeye çıkacak. Koenigsegg Jesko ve Gemera, geçtiğimiz birkaç ay içinde tüm heyecanı yaşıyor olsa da. İsveçli otomobil üreticisinin en güçlü düz çizgisi olan Regera’yı unutmak imkansız.

1.500 HP Koenigsegg Regera Müzayede de

Koenigsegg, 2016’dan beri Regera’nın sadece 80 örneğini üretti ve bu müzayedede ki listede bu Regera’nın kaç adet olduğunu belirtmese de, üretilen 175. Koenigsegg şasisi olduğunu ve ABD’ye özel bir model olduğunu belirtiyor.

Araba, Chicago, Illinois’deki Lake Forest Sports Cars’a yeni teslim edildi. Araçta kaput, tavan, ön ayırıcı ve yan etekler boyunca çeşitli 24 ayar altın yaprak aksanları içeren mevcut ‘Speedster’ grafik paketi ile Kristal Beyazı kaplandı. Diğer bir pahalı seçenek ise Koenigsegg’in yenilikçi Aircore karbon fiber jantlarıdır. Tüm kadar RM Sotheby’s’den bu Regera seçeneklerinin üzerinde 217.000 $ değerinde olduğunu söylüyor.

1.500 HP Koenigsegg Regera İç Mekan Tasarımı
1.500 HP Koenigsegg Regera İç Mekan Tasarımı

Temmuz 2020’de, aracın üstyapısına, uzun yıllar boyunca yeni kadar iyi görünmesini sağlamak için California’daki Koruyucu Film Çözümleri’nden şeffaf bir kaplama yapıldı. Söz konusu Regera, arka tekerlek bombelerindeki ek kanatçıklar, daha belirgin bir ön ayırıcı, karbon fiber kanatlar içerir. Regera birkaç dokunuş dahil olmak üzere bazı aerodinamik yükseltmeleri içeren mevcut Hayalet Paketi ile donatıldı. Aynı zamanda sadece harika görünmekle kalmayıp aynı zamanda inanılmaz derecede hafif olan hafif karbon fiber jantlarla donatılmıştır.

1.500 HP Koenigsegg Regera Motor ve Elemanlar
1.500 HP Koenigsegg Regera Motor ve Elemanlar

Koenigsegg Regera’nın iç mekan tasarımı da dış mekan kadar özel dizayn edilmiştir. Araçtaki yüzeylerin çoğu parlak ve mat karbon fiber karışımı ile kaplanırken, yumuşak kahverengi deri koltukları, orta konsolu, kapı panellerini ve direksiyon simidini kaplıyor.

Diğer tüm Regera’lar gibi, birleşik 1.500 hp ve 1.475 lb-ft (2.000 Nm) tork üretmek için üç elektrik motoruyla birlikte çalışan ikiz turboşarjlı 5.0 litrelik bir V8 ile güçlendirilmiştir. İsveçli hiper otomobilde de geleneksel bir şanzıman bulunmuyor ve bunun yerine Koenigsegg’in doğrudan sürüş sistemini kullanıyor.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here