Land Rover Discovery 2021: Teknoloji Ve Konfor

1
744
land rover discovery 2021

2021 model yılı ile birlikte Land Rover Discovery güncellendi. En son bilgi-eğlence sistemini ve daha verimli bir motor serisini piyasaya sürüyor. Şimdi 48 V hafif hibrit teknolojisine sahip 6 silindirli motorlara güveniyor.

Daha fazla teknoloji ve konfor

land rover discovery iç mekan

Daha fazla teknoloji ve konfora sahip Land Rover Discovery 2021, önceki modele göre boyutları değiştirilmeden ve onu ayıran karakteristik özelliklerini koruyor.

Dış tasarım, dinamik göstergelere sahip ön ve arka LED lambaların yeni tasarımı ve tamponların yenilenen stili ile zenginleştirilmiş. Land Rover Discovery’nin iç mekanı ise hem teknolojik hem de konfor açısından önemli bir güncelleme geçirdi.

Birçok yenilik arasında, çift ​​Sim’e olan yatkınlığı sayesinde OTA güncellemelerine izin veren yeni Pivi Pro bilgi-eğlence sistemi öne çıkıyor. Gösterge panelinin ortasında 11,4 inçlik bir dokunmatik ekran bulunurken, çok işlevli direksiyon simidinin arkasında bilgi ve grafikler açısından tamamen özelleştirilebilen yeni 12,3 inçlik dijital gösterge paneli yer alıyor. Renkli head-up ekranı da müşterilere sunulmaktadır.

Ek olarak, dört bölgeli klima kontrolü yeni bir iyonizasyon sistemi ve yeni bir PM 2.5 filtre ile donatılmıştır.

Elektrikli güç aktarma organları

land rover discovery motor

SUV Range Rover ve Range Rover Sport da dahil olmak üzere serideki diğer modellerde elektrikli güç aktarma organları mevcut. Land Rover Discovery de 48 V hafif hibrit teknolojisine ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip, yeni elektrikli 6 silindirli sıralı motorlarla donatılmıştır.

Fiyat listesinde müşteriler sırasıyla 250 HP ve 300 HP’lik D250 ve D300 dizel motorlar ile 360 ​​HP ve 300 HP’lik iki benzinli P360 ve P300 arasından seçim yapabilecekler. Tüm versiyonların standart donanımı, otomatik şanzıman ve Adaptive Dynamics havalı süspansiyonu içeriyor.

2. El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here